Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Stadiul livrării prin SMS Alert+

Stadiul livrării
prin SMS Alert+

Edenred pune la dispoziţia clienţilor un serviciu prin care poţi primi gratuit notificări prin SMS privind stadiul livrării comenzilor de tichete, direct pe telefonul mobil.

Cum poţi afla stadiul livrării comenzilor?

Serviciul SMS Alert+ este destinat în exclusivitate clienţilor Edenred şi oferă rapid, gratuit şi în deplină securitate informaţii despre livrările de tichete de masă Ticket Restaurant, tichete de cadouri Ticket Cadou sau tichete de vacanţă Ticket Vacanţa.

Prin SMS Alert+ primeşti codul notei de transport pentru coletul tău şi poţi urmări traseul acestuia introducând codul expedierii în aplicatie.

Acest serviciu este destinat clienţilor Edenred ale căror comenzi sunt livrate prin intermediul companiilor de curierat Cargus sau Fan Courier.

Dacă nu beneficiezi încă de acest serviciu, te invităm să contactezi Serviciul Clienti Edenred, la numărul de telefon 021 301 33 15.

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15