Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Factura electronică e-Factura

Factura electronică
e-Factura

Factura electronică de la Edenred este o modalitate de gestionare a facturilor prietenoasă cu mediul înconjurator şi cu multiple avantaje pentru compania ta. Aici gaseşti informaţii complete despre acest serviciu.

Sistemul e-Factur@ vă aduce avantaje importante

Factura electronică are valoare de document justificativ, nefiind necesară imprimarea ei pe hârtie sau stocarea ei în format fizic.

Sistemul e-Factur@ a fost lansat de Transfond SA şi BCR şi este oferit de Edenred România atât clienţilor cât şi partenerilor afiliaţi.

  • Primeşti factura mult mai rapid
  • Minimizezi riscul de pierdere sau deteriorare a facturii
  • Ai acces 24h/24h la factura ta, pe care o poţi salva cu uşurinţă în calculator
  • Eficientizezi procesul de arhivare şi stocare a documentelor, facturile tale fiind păstrate în aplicaţie timp de 90 de zile de la data emiterii
  • Alegi o modalitate prietenoasă cu mediul înconjurator de a-ţi gestiona facturile

Pentru a beneficia de sistemul e-Factur@, descarcă Acordul de receptionare a facturilor prin mijloace electronice, completează-l, semnează-l şi transmite-l prin fax la 021 301 33 47 sau la una din următoarele adrese de e-mail:

- Clienţi Edenred: client.romania@edenred.com
- Parteneri afiliaţi Edenred: afiliat.romania@edenred.com

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15