Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Asigurare de risc şi accidente

Asigurare de
risc şi accidente

Asigurarea de risc şi accidente este un serviciu adiţional de care pot beneficia clienţii noştri fideli, cu condiţia ca salariaţii companiei să fi primit cel putin 15 tichete de masă Ticket Restaurant în luna pentru care se plăteşte prima de asigurare.

Cum funcţionează serviciul de asigurare contra accidentelor

Asigurarea oferită de Edenred este valabilă 24 de ore din 24 şi permite acordarea de indemnizaţii în cazul producerii unui accident în care sunt implicaţi unul sau mai mulţi salariaţi ai societăţii-client, care au primit şi utilizează tichete de masă Ticket Restaurant.

Prin accident se întelege orice eveniment care se datorează unei cauze neprevăzute, externe, imprevizibile şi violente, întâmplătoare şi independente de voinţa respectivilor salariaţi şi care provoacă o vătamare corporală sau decesul – cauză directă a evenimentului mai sus menţionat.

Noi suportăm integral costurile primelor de asigurare, iar diversitatea riscurilor asigurate acoperă majoritatea cazurilor de accidente de muncă. Astfel, elimini necesitatea încheierii unei poliţe la nivel de companie, cu implicaţii financiare mari.

Programul de asigurare de risc şi accidente este oferit de Edenred clienţilor săi prin intermediul companiei de brokeraj Lea Broker, în parteneriat cu Groupama SA.

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15