Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Carduri Compliments

Carduri
Compliments

Cardul Compliments® reprezintă soluţia modernă de stimulare şi fidelizare care poate fi folosită cu succes pentru motivarea clienţilor, partenerilor de afaceri sau colaboratorilor.
Simplu, modern, inovator, cardul Compliments® este un card preplătit dezvoltat în colaborare cu MasterCard şi funcţionează similar cu un card de debit obişnuit însă acesta nu necesită existenţa unui cont bancar, evitând complicaţiile aferente acestuia.
Edenred Card Compliments În stoc

Cardul Compliments este combinaţia optimă între flexibilitate şi memorabilitate atunci când este acordat de companii persoanelor fizice în cadrul campaniilor de marketing, ca premiu în cadrul unor concursuri publicitare sau ca instrument de stimulare a vânzărilor. Cardul poate fi nominal sau nenominal şi se poate reîncărca oricând cu suma de bani stabilită de companie.

Permiţând personalizarea completă din punct de vedere al brandingului, Compliments reprezintă soluţia perfectă ce conferă diferenţiere şi inovaţie pentru implementarea de:

Soluţiile de marketingAvantaje fiscale*
  • Concursuri de marketing
  • Campanii de promovare cu premii
  • Programe stimulative dedicate resellerilor şi reţelelor de distribuţie
  • Programe de fidelizare a partenerilor de afaceri sau a clienţilor
  • Proiecte de cercetare a pieţei
Deductibilitate 100% de la plata impozitului pe profit

Scutire de la plata contribuțiilor sociale

Scutire de la plata impozitului pe venit in limita a 600 lei/premiu, în cazul concursurilor de marketing

Cheltuieli de protocol Deductibilitate 100% în limita a 2% din profit
* Regimul fiscal al tichetelor cadou şi al cardului Compliments® este tratat în legea 227/2015 privind Codul Fiscal (art. 25, art 108  şi art. 110)

Compliments Co-branded dă undă verde imaginaţiei tale, putând fi personalizat cu imaginea, logo-ul şi mesajul dorit de tine prin intermediul aplicaţiei de personalizare a cardului, care va pune la dispoziţie un kit complet personalizat format din card, scrisoare de însoţire şi plic.

Edenred îţi poate oferi consultanţa de care ai nevoie pentru a obţine grafica pe care o doreşti pentru compania ta.

Lasă-ţi imaginaţia liberă şi creează un card Compliments pe măsura aşteptărilor tale!

Personalizează-ţi propriul card Compliments!

Urmăreşte animaţia de mai jos pentru a înţelege cum funcţionează cardul Compliments cobranded, utilizat pentru programe de stimulare şi recompensare.

Creează-ți un cont în platforma online

50% dintre utilizatori își gestionează cardurile Edenred prin platforma Ticket On-the-Go. Ai acces la: sold, istoric tranzacții, blocare card, reamintire PIN, activare card.

Creează-ți cont

Descarcă aplicația mobilă

Peste 60% dintre utilizatorii de card folosesc aplicația Ticket On-the-Go pentru a fi la curent cu soldul și istoricul tranzacțiilor.

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15