Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Tichete medicale

Tichete
medicale

Tichetele medicale reprezintă varianta flexibilă şi eficientă la abonamentele obişnuite de la clinicile medicale, pe care angajaţii le pot utiliza liber în reţeaua clinicilor medicale afiliate.

De ce să acorzi angajaţilor tichete medicale Ticket Medica?

Edenred Tichete medicale În stoc

Cu tichetele medicale, poţi oferi salariaţilor accesul la servicii medicale într-un mod mai simplu şi mai flexibil decât printr-un abonament obişnuit la o clinică medicală.

  • Deductibilitate fiscală asupra sumei corespunzătoare tichetelor medicale acordate, încadrându-se contabil în cheltuielile sociale, în limita a 5% din fondul de salarii
  • O soluţie mai eficientă comparativ cu abonamentele la clinici medicale, care impun plăţi lunare fixe indiferent dacă salariaţii apelează sau nu la serviciile medicale
  • Administrare eficientă şi flexibilă a bugetului companiei
  • Finanţarea cheltuielilor medicale ocazionale ale salariaţilor, sprijinindu-i în situaţii de urgenţă
  • Utilizarea tichetelor pe o perioadă de timp îndelungată, datorită termenului mare de valabilitate

Despre tichetele medicale Ticket Medica

Tichete medicale

Tichetele de îngrijire medicală Ticket Medica® sunt emise în exclusivitate în România de către Edenred.

De ce să accepţi plata cu tichete medicale în clinica ta?

Tichetele medicale reprezintă o metodă de plată flexibilă pentru salariaţii companiilor din România, care le oferă libertatea de a alege clinica unde să beneficieze de tratamentul dorit.

  • Obţii o vizibilitate crescută la nivel naţional
  • Imaginea ta are de câştigat
  • Utilizezi o metodă de plată modernă şi sigură
  • Îţi creşti popularitatea şi veniturile

În calitate de partener afiliat la sistemul tichetelor medicale, beneficiezi de siguranţă deplină şi rapiditate în decontarea sumelor aferente tichetelor încasate.

Cum poţi folosi tichetele medicale Ticket Medica?

Tichetele medicale oferă libertate în utilizare: poţi folosi tichetele în orice centru medical afiliat. Nu mai eşti restricţionat în a merge la o anumită clinică medicală, ci ai posibiliatea să alegi unde şi când doresti să-ţi cheltui tichetele medicale.

Spre deosebire de un abonament la o singură clinică, care include servicii limitate şi este plătit lunar, indiferent dacă serviciile medicale sunt folosite sau nu, tichetele medicale pot fi acumulate şi folosite atunci când ai cu adevărat nevoie, într-o reţea de centre medicale prestigioase şi atent selecţionate.

Tichetele au un termen mare de valabilitate, şi astfel beneficiezi în mod real de serviciile medicale pentru care optezi.

Cine poate primi tichete medicale?

Tichetele de ingrijire medicală Ticket Medica pot fi acordate de companii propriilor salariaţi încadraţi cu contract individual de muncă.

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15