Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
Utilizatori carduri 021 301 33 66
Companii 021 301 33 15
Posesori carduri
RO EN HU
RO

Cardurile Compliments®

Libertatea de a-ţi alege cadoul dorit

Ai un card Compliments®? Află tot ce te interesează, prin intermediul contului tău de utilizator:
 • Soldul contului asociat cardului tău
 • Perioadele de valabilitate a sumelor din cont
 • Istoricul tranzacţiilor efectuate
 • Blocarea cardului în caz de pierdere sau furt
 • Resetarea codului PIN.
Card Compliments
Ai deja un cont în vechea platformă Compliments*?
Login în My Account
*Începând cu anul 2016, vechea platformă pentru administrarea cardurilor Compliments nu va mai fi disponibilă, fiind înlocuită de noua platformă online, care vine cu multiple beneficii pentru utilizatorii de carduri emise de Edenred. Pentru a avea acces la soldul cardului Compliments, istoricul tranzacţiilor şi multe altele, îţi recomandăm sa-ţi creezi un cont în platforma Ticket On-the-Go®, accesând butonul „Creează-ţi cont” de mai sus.

Ce avantaje îţi aduce?
 • Modern, elegant şi simplu de folosit Este modern, elegant
  şi simplu de folosit
 • Cumpărături într-o reţea vastă de magazine Îţi oferă libertatea de a face
  cumpărături într-o reţea
  vastă de magazine partenere
 • Are un nivel ridicat de securitate Are un nivel ridicat de
  securitate, fiind dezvoltat sub licenţa Mastercard şi dotat cu bandă magnetică şi cod PIN
 • Fara taxe sau comisioane de utilizare Nu are un cont bancar asociat
  şi nici taxe sau comisioane de utilizare
 • Poţi plăti exact atât cât ai nevoie Poţi plăti exact atât cât ai
  nevoie sau poţi achita diferenţa
  cumpărăturilor cu bani cash
 • Cont web dedicat Ai un cont web dedicat şi o linie
  telefonică (021 301 33 66), prin
  care poţi afla informaţii legate
  de soldul tău
Cum funcţionează Card Compliments
Cum funcţionează?

Compliments® este dezvoltat sub licenta Mastercard şi utilizează o tehnologie similară unui card bancar obişnuit, permiţându-ţi să foloseşti suma disponibilă pentru a-ţi alege cadoul dorit dintr-o reţea extinsă de magazine partenere: îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, parfumurii, bijuterii, electronice sau chiar produse alimentare.

Principala diferenţă constă în faptul că nu poţi retrage numerar de pe card, ci poţi utiliza suma încărcată pe card pentru a face cumpărături exclusiv în reţeaua de parteneri afiliaţi Compliments®, iar fiecare tranzacţie trebuie aprobată prin introducerea codului PIN. Însă avantajul e că acest tip de card nu are un cont bancar asociat, aşa că nu va trebui să plăteşti comisioane de administrare sau alte costuri suplimentare.

Magazinele partenere semnalizează apartenenţa la reţeaua de comercianţi Compliments prin afişarea autocolantului Compliments® la intrare sau la casă.

Pentru a afla mai multe detalii despre felul în care funcţionează cardul, îţi recomandăm să citeşti termenii şi condiţiile de utilizare pentru : Compliments Thank You şi Card Compliments Benefit

Citeşte mai multe
Cum şi unde plăteşti cu Card Compliments
Cum plăteşti?

În funcţie de tipul de card pe care îl ai, există o limită maximă pentru fiecare tranzacţie, după cum arată tabelul de mai jos:

Tip de card Limita max.
/tranzacţie
Limita max./an
Card Compliments® Thank you 45.000 Lei 45.000 Lei
Card Compliments® Benefit 11.000 Lei 11.000 Lei
Card Compliments® reîncărcabil, nominal 33.000 Lei 33.000 Lei
Card Compliments® reîncărcabil, nenominal 4.000 Lei 10.000 Lei
Card Compliments® cu încărcare unică, nominal 33.000 Lei -
Card Compliments® cu încărcare unică, nenominal 600 Lei -

Atenţie! Nu vei putea folosi cardul Compliments® pentru retragerea de numerar de la ATM/bancomat.

Citeşte mai multe
Valabilitate şi securitate Card Compliments
Valabilitate şi securitate

Cardul Compliments® va fi activat automat la data stabilită de organizaţia care ţi l-a oferit şi va expira la data indicată pe faţa acestuia. După activarea cardului, îţi recomandăm să-ţi creezi un cont de utilizator, pentru a afla suma disponibilă, perioada ei de valabilitate şi multe alte informaţii utile.

Fiind dotat cu elemente de securitate precum banda magnetică şi codul PIN, poţi fi sigur că plăţile efectuate sunt 100% sigure. În scrisoarea care ţi-a fost oferită împreună cu cardul, vei descoperi codul PIN pentru plata cumpărăturilor. Este important să nu-l comunici altor persoane şi să nu îl păstrezi împreună cu cardul, din motive de securitate.

Cardurile reîncărcabile sunt valabile 3 ani, iar cele încărcabile o singură dată sunt valabile 1 an de la data emiterii. Nu vei putea utiliza cardul după ce acesta a expirat.

Fiecare sumă (re)încărcată are o valabilitate de 1 an, de la momentul (re)încărcării. Poţi vedea care este data de expirare a fondurilor de pe card accesând contul tău de utilizator.

Te rugăm să tratezi acest card cu aceeaşi atenţie cu care tratezi banii cash. În cazul în care îl pierzi, este posibil să pierzi şi sumele stocate pe acesta. Cardul poate fi înlocuit doar la solicitarea organizaţiei care ţi l-a oferit.

În caz de pierdere, furt sau în cazul în care cardul nu mai este funcţional, poţi solicita blocarea lui, accesând contul tău sau apelând numărul 021 301 33 66 (număr cu tarif normal).

Citeşte mai multe
Unde platesti
Unde plătești?

Cardul Compliments® poate fi utilizat pentru plati in reteaua de magazine partenere din Romania, care acopera toate tipurile de produse si servicii : moda si accesorii, bijuterii, farmaceutice, sport, amenajari interioare, hypermarketuri si supermarketuri, IT &C, cosmetice si frumusete, agentii de turism etc.

Pentru a descoperi ofertele speciale, poţi accesa Beneficio Club® la adresa www.beneficioclub.ro.

Vezi Harta
Vezi Video

Aplicaţia mobilă Ticket On the Go®

Oriunde-ai fi, afli rapid tot contează. Eşti la curent cu soldul, tranzacţiile şi alte informaţii ce ţin de cardurile tale Edenred.

Ticket on the Go QR Code

Descarcă aplicaţia mobilă Ticket-On-the-Go®