Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
Utilizatori carduri 021 301 33 66
Companii 021 301 33 15
Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Despre noi

Despre noi

Edenred concepe şi administrează soluţii care îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor si măresc puterea de cumpărare a salariaţilor. Garantând utilizarea fondurilor strict cu scopul pentru care au fost alocate, Edenred este lider naţional şi mondial în tichete de servicii preplătite.
Edenred în România

Edenred în România

Edenred este activ în România din anul 1998, când s-a votat legislaţia privind tichetele de masă. La nivel naţional, peste 35 000 de companii folosesc tichetele emise de Edenred pentru a-i recompensa, motiva şi fideliza pe cei 1 500 000 de salariaţi ai lor.
Citeste mai multe
Edenred în lume
Prezent în 45 de ţări, Edenred joacă un rol major în îmbunătăţirea calităţii vieţii beneficiarilor şi creşterea eficienţei organizaţiilor.
Citeste mai multe
Responsabilitate socială
Edenred şi-a luat angajamentul de a se adapta la cerinţele sociale şi de a contribui în permanenţă la problemele din comunitate.
Citeste mai multe
Testimoniale clienţi
Clienţii companii şi partenerii noştri afiliaţi vorbesc despre modul în care s-a desfăşurat colaborarea cu Edenred de-a lungul timpului.
Citeste mai multe
Cariere
Pe plan intern acordăm o atenţie deosebită calităţii vieţii angajaţilor noştri la locul de muncă.
Citeste mai multe
Edenred în presă
Articole şi comunicate de presă recente publicate în presa despre compania Edenred.
Citeste mai multe
Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15