Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
Utilizatori carduri 021 301 33 66
Companii 021 301 33 15
Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Testimoniale

Testimoniale

Partenerii și clienții noştri vorbesc despre proiectele lor şi despre contribuţia pe care a avut-o colaborarea cu Edenred la motivarea angajaților și generarea de economii prin scutirile fiscale specifice soluțiilor noastre.
Experienţa, profesionalismul şi orientarea către nevoile clienţilor ne recomandă ca partener de încredere şi ne plasează în topul furnizorilor de tichete şi carduri de servicii preplătite.

Continental Romania despre cardul de masa Ticket Restaurant de la Edenred - Testimonial

Testimonial clienti - cardul de masa Ticket Restaurant de la EdenredCristian Jecu, Director General Interada Service Com SRL

Domnul Cristian Jecu vorbește despre motivele pentru care a ales să folosească tichetele de masă Ticket Restaurant de la Edenred, obținând atât beneficii fiscale, cât și aprecierea angajaților proprii.

Anica Stoica, Human Resources Manager Continental Automotive Romania

"Cardul Ticket Restaurant® de la Edenred este o soluţie modernă şi eficientă pe care o aşteptam cu toţii să se întample. Suportul electronic ne permite să simplificăm procesul de acordare a tichetelor către angajaţi, nemaifiind nevoiţi să distribuim lunar tichetele de masă fiecărui angajat în parte. Pe lângă avantajele logistice, ne bucuram că acest beneficiu extra-salarial aduce flexibilitate şi confort salariaţilor noştri, permiţând efectuarea de plăţi fracţionare. Fiind un card Mastercard® „Contactless", plata rapidă la casa de marcat aduce o valoare adăugată pentru toţi beneficiarii de tichete pe suport electronic."

Cătălina Fulaş, HR Manager Renania Târgu-Mureş

"Încă de la apariţia legii ne-am bucurat că putem opta pentru tichetele de masă pe card de la Edenred, deoarece dorim să înlocuim procesul de distribuire lunară a tichetelor cu cel de încărcare automată. Edenred ne pune la dispoziţie inclusiv serviciul de notificare automată a angajaţilor prin care aceştia primesc un email de fiecare dată când le încărcăm cardurile de masă, contribuind la reducerea sarcinilor administrative din cadrul societăţii noastre. Pe lângă acest serviciu, aplicaţia mobilă Ticket On-the-Go şi contul de utilizator sunt servicii care suntem siguri ca vor fi foarte apreciate de salariaţii Renania."

Dan Adumitrachioaiei, HR Manager PharmaFarm S.A.

"Ne bucurăm că tichetele de masă pe card au devenit o realitate şi în România, după ce acestea au fost inaugurate de salariaţii ţărilor din Occident. Spre deosebire de suportul pe hârtie al tichetelor de masă, cardul poate fi păstrat în siguranţă în portofel, are o valabilitate de 4 ani de la emitere şi în caz de pierdere, utilizatorul îl poate bloca, evitând astfel sustragerea fondurilor disponibile pe acesta. Fiind o soluţie modernă, cardul este însoţit de o aplicaţie mobilă şi de un cont web, prin care salariaţii verifică în orice moment soldul, suma alimentată şi tranzacţiile efectuate la comercianţii parteneri."

Cristina Androsca, HR Manager Ramoss Com SRL

"În calitate de client Edenred, putem spune că tichetele de masă pe card sunt o opţiune excelentă atât pentru companie, cât şi pentru angajaţii Ramoss Com SRL. Cardul Ticket Restaurant® ne permite să simplificăm procesul de acordare a tichetelor către angajaţi, nemaifiind nevoiţi să distribuim lunar tichetele fiecărui angajat în parte. Încărcarea electronică prin platforma de comenzi se realizează prin câteva clickuri şi astfel economisim timp şi ne facem viaţa mai uşoară. Angajaţii companiei apreciază gama largă de restaurante, magazine alimentare şi supermarketuri în care pot utiliza cardul, iar faptul că îşi pot verifica soldul prin aplicaţia mobilă dedicată reprezintă un avantaj real."

Mariana Gheorghe, Inspector Resurse Umane Pieţe,Târguri și Oboare SA Buzău

"Ţin să vă mulţumesc pentru bunăvoinţa de a mă îndruma pentru a lansa comenzi de tichete pe Internet prin Edenred Online. Flexibilitatea de care aţi dat dovadă m-a încântat enorm și vă mulţumesc pentru suportul oferit. Voi continua să utilizez Edenred Online atât pentru a trimite comenzi, cât și pentru a descărca factura proformă și fiscală sau pentru a vedea când sunt livrate tichetele. Vă mulţumesc în numele meu și al societăţii și speram în continuare într-o foarte bună colaborare."

Ing. Ec. Balazs Becsi Emese, Director economic Impex Aurora SRL

“Suntem foarte multumiţi atât de serviciile şi produsele oferite de Edenred, cât şi de îndeplinirea întocmai a condiţiilor contractuale, răspund mereu pozitiv solicitărilor noastre, iar agentul de zonă ne ajuta la buna desfăşurare a serviciilor contractate.”

Jozsef Kuszalik, Director General Micro Mapper SRL

"Consider că tichetele de masă reprezintă o formă economică de motivare a angajaţilor. Tichetele pot fi utilizate cu uşurinţă pentru cumpărarea alimentelor, iar angajaţii sunt multumiţi că primesc bonuri de masă Ticket Restaurant. Eu, în calitate de manager, pot economisi sume importante pentru firmă şi consider că sistemul tichetelor de masă este un win-win-win pentru toate părtile implicate".

Ec. Paula Fedoreanu, Manager Resurse Umane Hiperdia SA

"Alegerea noastră pentru compania Edenred România ca furnizor de tichete de masă şi tichete cadou s-a datorat calităţii deosebite a serviciilor prestate şi a eficienţei procesului de comandă şi livrare a tichetelor. Echipa Edenred s-a dovedit a fi formată din profesionişti capabili să ofere consultanţă şi sprijinul necesar pentru alegerea celor mai bune soluţii atunci când am avut solicitări punctuale legate de acordarea tichetelor sau alte soluţii de motivare şi fidelizare."

Ec. Constantin Mihaela, Manager Financiar Energo Braşov

"Am ales să colaborăm cu Edenred România ca furnizor de tichete de masă şi de soluţii pentru pachetele de beneficii sociale şi extra-salariale datorită experienţei, seriozităţii, punctualităţii şi operativităţii de care a dat dovadă în toţi anii de când colaborăm. Dovedind multiple competenţe profesionale, agentul de zonă din partea Edenred a contribuit decisiv asupra longevităţii colaborării dintre cele două societăţi."

Adriana Ciubotaru, Manager Resurse Umane Kuhnke Production Romania SRL

"Începând cu anul 2000, am colaborat în mod eficient cu Edenred România, agentul de zonă acţionând dinamic şi cu entuziasm pe tot parcursul colaborării noastre. Apreciem compania Edenred România SRL ca fiind un partener de încredere, cu o echipă profesionistă care pe parcursul anilor a dat dovadă de seriozitate, punctualitate şi responsabilitate. Prin furnizarea de soluţii pentru pachetele de beneficii extra-salariale şi sociale, soluţiile Edenred ne fac viaţa mai uşoară."

Ing. Gergely Ladislau, Director General Matriţa SA

"Recomandăm compania Edenred România SRL ca fiind un colaborator profesionist şi de încredere pentru furnizarea tichetelor de masă, colaborarea fiind eficientă atât în cadrul procesului de comandă, livrare, cât şi al serviciilor suport oferite. Echipa Edenred România SRL este caracterizată de seriozitate, punctualitate şi orientare către client."

Dobra Laszlo, Director General Secuiana SA

"Desfăşurăm o relaţie comercială cu Edenred România înca din anul 2000 şi suntem foarte multumiţi de calitatea produselor şi a serviciilor oferite, de promptitudinea şi flexibilitatea personalului cu care colaborăm."

Apetroaei Virginia, Administrator Apetroaei Servcom SRL

"Înainte să mă înregistrez pe Edenred Online, plasam comenzi de tichete prin fax, necunoscând avantajele trimiterii de comenzi prin Internet. Am descoperit că Edenred Online îmi oferă o multitudine de alte servicii pe lângă posibilitatea trimiterii de comenzi, gratuit. De exemplu, faptul că primesc factura proformă automat după plasarea unei comenzi şi am acces la istoricul comenzilor şi al facturilor reprezintă reale avantaje pentru mine. Pot urmări starea livrării comenzii şi detalii despre aceasta oricând şi la orice oră, prin simpla autentificare în Edenred Online. Voi continua cu siguranţă să trimit comenzi pe Internet!"

Cristian Mogodici, Marketing Director, Wu-Xing

"Pentru Wu-Xing, Ticket Restaurant® a avut o contribuţie importantă în ceea ce priveşte atragerea mai multor tranzacţii şi implicit creşterea vânzărilor fiecărui restaurant al lanţului nostru. Fără îndoială, cel mai important atribut al tichetelor de masă se referă la faptul că acestea generează clienţi noi, iar Ticket Restaurant® ne ajută să obţinem acest volum."

Sorin Cojocaru, Director General, Speed Pizza

"Speed Pizza este partener afiliat al Edenred România de peste 7 ani şi suntem foarte multumiţi de această colaborare. Decontările se efectuează la timp şi serviciile sunt oferite într-un mod prompt şi profesionist."
Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15