Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
Utilizatori carduri 021 301 33 66
Companii 021 301 33 15
Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Edenred în lume

Edenred
în lume

Edenred, compania care a inventat tichetele de masă Ticket Restaurant®, liderul mondial în servicii preplătite adresate companiilor, concepe şi administrează soluţii care îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor si măresc puterea de cumpărare a salariaţilor.

Edenred este liderul mondial în soluții tranzacționale pentru companii, angajați și comercianți. Fie că sunt derulate prin card, aplicații mobile, platforme online sau tichete, toate aceste soluții înseamnă putere de cumparare crescută pentru angajați, costuri optimizate pentru companii și venituri mai mari pentru comercianții afiliați.

Portofoliul Edenred la nivel global este construit în jurul a trei linii de business:

  • Beneficii pentru angajați (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket Plus, Nutrisavings etc.)
  • Soluții pentru flote și mobilitate (Ticket Log, Ticket Car, UTA, Ticket Empreserial, etc.)
  • Soluții complementare, care includ plăți corporative (Edenred Corporate Payment), incentivare și recompensare (Ticket Compliments, Ticket Kadéos) și programe publice sociale.

Grupul reunește într-o rețea unică 44 de milioane de angajați, 770.000 de companii și organizații și 1.5 milioane de comercianți afiliati.

Listată la bursa Euronext Paris, Edenred activează în 45 de țări, având aproape 8.000 de angajați. În 2016, volumul tranzacțiilor asigurate de Edenred s-a ridicat la aproape 20 miliarde euro, din care 78% au fost derulate prin card, dispozitive mobile sau online.

Ambiţia noastră

Crearea şi livrarea unor soluţii diferenţiate şi calitative pentru a satisface nevoile clienţilor noştri şi a deveni partenerul lor preferat.

Misiune

Misiunea noastră este să creăm şi să dezvoltăm soluţii care fac viaţa mai uşoară pentru angajaţi şi care îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor.

Esenţa afacerii noastre

Proiectarea şi oferirea de soluţii clienţilor din sectorul corporativ şi public, care le permit să ofere beneficiarilor un venit suplimentar pentru creşterea puterii de cumpărare, cu un scop bine definit.

Expertiza noastră

Ne asigurăm ca fondurile alocate de către clienţi, companii şi sectoare publice sunt utilizate precum au fost prevăzute, într-un mod eficient.

Posibilitatea urmării traseului fondurilor alocate de autorităţile publice şi de Guvern asigură implementarea productivă a programelor sociale.

Modelul afacerii noastre

Vezi video-ul despre Grupul Edenred:

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15