Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Edenred în lume

Edenred
în lume

Edenred, compania care a inventat tichetele de masă Ticket Restaurant®, liderul mondial în servicii preplătite adresate companiilor, concepe şi administrează soluţii care îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor si măresc puterea de cumpărare a salariaţilor.

Listată la bursa NYSE Euronext Paris, Edenred activează în 42 de ţări, având peste 8 000 de angajaţi, aproape 750 000 companii şi organizaţii client, 1.4 milioane de parteneri afiliaţi şi 43 milioane de beneficiari.

Până în anul 2010, denumirea juridică a companiei a fost Accor Services, însă ca urmare a scindării diviziei de hoteluri a Grupului Accor de divizia de Servicii Preplătite, Accor Services şi-a schimbat denumirea în Edenred.

Garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate, aceste soluţii permit organizaţiilor să îşi organizeze mai eficient activitatea în sfera:

  • Beneficiilor pentru angajaţi
  • Managementului cheltuielilor profesionale
  • Programelor de motivare şi recompensare

Grupul detine o larga expertiza si în implementarea de programe de beneficii sociale în parteneriat cu institutii publice.

Ambiţia noastră

Crearea şi livrarea unor soluţii diferenţiate şi calitative pentru a satisface nevoile clienţilor noştri şi a deveni partenerul lor preferat.

Misiune

Misiunea noastră este să creăm şi să dezvoltăm soluţii care fac viaţa mai uşoară pentru angajaţi şi care îmbunătăţesc eficienţa organizaţiilor.

Esenţa afacerii noastre

Proiectarea şi oferirea de soluţii clienţilor din sectorul corporativ şi public, care le permit să ofere beneficiarilor un venit suplimentar pentru creşterea puterii de cumpărare, cu un scop bine definit.

Expertiza noastră

Ne asigurăm ca fondurile alocate de către clienţi, companii şi sectoare publice sunt utilizate precum au fost prevăzute, într-un mod eficient.

Posibilitatea urmării traseului fondurilor alocate de autorităţile publice şi de Guvern asigură implementarea productivă a programelor sociale.

Modelul afacerii noastre

Vezi video-ul despre Grupul Edenred:

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15