Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Cariere

Edenred pentru oameni

Orientarea către angajați și dorința de a le oferi acestora un mediu de lucru productiv și relaxat ne-a propulsat în topul celor mai buni angajatori din România. Edenred România a fost premiata 3 ani la rând (2015, 2016, 2017) cu titlul de "Best employer" de către Aon România, filiala locală a Aon Hewitt, cea mai mare companie de outsourcing și consultanță în resurse umane. În continuare, satisfacția angajaților noștri rămâne una dintre prioritățile de top ale Edenred.

În România și la nivel mondial, Edenred este lider în soluții tranzacționale pentru companii, comercianți și utilizatori, creând soluții inovatoare pentru motivare și consolidarea loializării.

Edenred creează, dezvoltă și implementează soluții inovatoare care ajută companiile și organizațiile să creeze noi modalități de motivare și loializare pentru colaboratori și angajați. Peste 35.000 de companii utilizează tichetele emise de către Edenred, pentru a-și recompensa, motiva si loializa cei peste 1.500.000 de angajați.

Edenred acționează în calitate de operator de date atunci când prelucrează datele cu caracter personal ale candidaților ca parte a procesului de recrutare și selecție.

Date personale
Documente necesare
Încarcă
Încarcă
Cod verificare