Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Cariere

Edenred pentru oameni

Orientarea către angajați și dorința de a le oferi acestora un mediu de lucru productiv și relaxat ne-a propulsat în topul celor mai buni angajatori din România. Edenred România a fost premiata 2 ani la rând (2015 și 2016) cu titlul de "Best employer" de către Aon România, filiala locală a Aon Hewitt, cea mai mare companie de outsourcing și consultanță în resurse umane. În 2017 satisfacția angajaților noștri rămâne una dintre prioritățile de top ale Edenred.

În România, Edenred este lider pe piața tichetelor de masă, creând soluții inovatoare pentru motivare și consolidarea loializării.

Edenred creează, dezvoltă și implementează soluții inovatoare care ajută companiile și organizațiile să creeze noi modalități de motivare și loializare pentru colaboratori și angajați. Peste 35.000 de companii utilizează tichetele emise de către Edenred, pentru a-și recompensa, motiva si loializa cei peste 1.500.000 de angajați.

Program Internship @ Edenred

Date personale
Documente necesare
Încarcă
Încarcă
Cod verificare