Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
Utilizatori carduri 021 301 33 66
Companii 021 301 33 15
Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
oferta-tichete-cadou
Solicită o ofertă personalizată! Completează formularul sau sună la 021 301 33 42.
Cod verificare

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Prin completarea și transmiterea formularului de mai sus, societatea comercială își exprimă acordul de a fi contactată de către un reprezentant Edenred, în vederea finalizării comenzii. Datele nu pot fi folosite de către Edenred Romania într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate. Edenred este operator de date cu caracter personal înregistrat sub numărul 17 969.

Tichetele cadou sunt emise și acordate în conformitate cu Legea 193/2006 privind tichetele cadou și tichetele de creșă, cu normele de aplicare a acesteia și cu prevederile Codului Fiscal.

Regimul fiscal al cardului de cadouri Edenred este tratat în Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

Claim 1

 

  • Beneficiu 1
  • Beneficiu 2

 

Exemplu de calcul


De 8 martie, 1 salariată = 150 lei neimpozabili sub formă de tichete sau card cadou.

De Paște, 1 salariat cu 1 copil minor = 150 lei neimpozabili aferenți lui + 150 lei pentru copil. Total = 300 lei neimpozabili.

Dacă și soția lucrează la aceeași firmă, fiecare adult primește 150 lei aferenți lui + câte 150 lei pentru copil. Total = 600 lei.

Care sunt avantajele?


  • Beneficii fiscale - scutire de la plata taxelor sociale şi a impozitului pe venit pentru valori de până la 150 lei/beneficiar/eveniment, deductibilitate în limita a 5% de la calculul impozitului pe profit
  • Libertate de utilizare - în cea mai mare rețea de magazine partenere din toata țara
  • Flexibilitate - alegi formatul dorit: hârtie sau card
  • Personalizare - cu logo-ul companiei tale sau un gând bun.

În plus, faci o faptă bună!


Pentru fiecare comandă de tichete sau carduri cadou Edenred plasată de un client nou, în intervalul 1 martie - 8 aprilie 2018, Edenred donează câte un tichet social în valoare de 20 lei către Asociația Inima Copiilor, dedicată sprijinirii copiilor cu afecțiuni medicale.