Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Modalităţi de comandă

Modalități
de comandă

Comandă tichete de masă, tichete sau carduri cadou, tichetele de vacanță, tichete de asistenţă socială sau tichete de creşă  intr-un mod sigur si eficient! Tichetele emise de Edenred pot fi comandate sub formă de carnete individuale sau planşe; tichete nominale sau simple, personalizate cu datele companiei client sau ale salariaţilor.

Edenred Online

Platforma de comenzi Edenred Online este metoda de comandă nr. 1 pentru clienţii Edenred România şi reprezintă cea mai eficientă modalitate de comandă a tichetelor Edenred. Prin Edenred Online clienţii pot plasa comenzi online, pot descărca facturi proforme şi fiscale sau urmăresc stadiul livrării comenzilor în timp real, având totodată posibilitatea de a comunica complet și transparent cu noi.

Care sunt modalităţile de comandă prin Edenred Online?

Există trei modalităţi care îţi permit plasarea comenzilor online:

  1. Pornind de la o comandă existentă

  2. Prin descărcarea şi apoi încărcarea unui fişier Excel personalizat

  3. Prin completarea individuală a fiecărui detaliu de comandă

Ce tichete poţi comanda prin Edenred Online?

- Ticket Restaurant® pe suport de hârtie şi card

- Ticket Cadou®

- Ticket Asist®

- Ticket Creşa®

Care sunt avantajele de care beneficiezi dacă utilizezi Edenred Online?

Clienţii îşi pot crea gratuit un cont în platforma Edenred Online pentru a beneficia de facilităţi multiple:

 • Comandă confirmată automat şi plasare imediată în producţie;
 • Acces instant la factura proformă imediat după trimiterea comenzii;
 • Facturile fiscale şi istoricul comenzilor se stochează în platformă şi pot fi accesate oricând, de pe orice calculator;
 • Încarcarea dovezii plăţii direct în platformă;
 • Urmărirea stadiului livrării comenzii în timp real;
 • Actualizarea adreselor de livrare şi a punctelor de distribuţie

Cum te poţi înregistra pe Edenred Online?

Pentru a utiliza Edenred Online trebuie să fii client Edenred.

Durează 1 minut să îţi creezi un cont de client!

1. Accesezi platforma Edenred Online prin intermediul siteului www.edenred.ro

2. Dai click pe butonul "Creează cont";

3. Completezi codul de client (tipărit pe factură) şi codul fiscal al companiei (CUI), apoi apeşi butonul „Înregistrează-te";

4. Completezi secţiunea "Detalii utilizator", bifezi căsuţa "Sunt de acord cu termenii şi condiţiile" şi apeşi butonul „Creează cont";

În cel mai scurt timp, cererea de creare a contului va fi validată şi vei primi un email cu detaliile pentru accesarea platformei Edenred Online.

După validarea contului de client, poţi plasa gratuit comenzile de tichete.

CIEL

Administrează cifrele din companie mai simplu.

Comandă tichetele Ticket Restaurant, Ticket Cadou şi Ticket Vacanţă direct din aplicaţia CIEL Salarii. Astfel, alături de operaţiunile contabile oferite de CIEL Salarii, vei putea administra şi achiziţionarea tichetelor Edenred mai simplu, mai rapid şi fără erori.

 

Care sunt avantajele?

Parteneriatul Edenred-CIEL înseamnă avantaje concrete pentru comezile de tichete. Aşa a fost gândit de la bun început parteneriatul şi aşa continuă.

 

Avantajele:

- poţi face comenzi nominale pe baza pontajului fără a fi nevoie de o evidenţă separată, pontajul fiind extras direct din aplicaţia CIEL Salarii. Astfel, comenzile devin rapide, simple şi cu un risc de eroare minim.

- toate înregistrările contabile şi calculele pentru contribuţii sociale şi taxe se fac direct în aplicaţie, fără a fi nevoie de calcule suplimentare.

- dacă eşti utilizator al aplicaţiei CIEL Salarii, atunci funcţia Comenzi Automate e disponibilă gratuit, simplificându-ţi semnificativ activităţile.

De ce CIEL?

Am ales să colaborăm cu CIEL pentru că sunt cei mai buni în ceea ce fac: aplicaţii software pentru contabilitate şi gestiune economică.

Noi, lideri pe piaţa de tichete de servicii şi CIEL, liderul pieţei de software de contabilitate pe segmentul companiilor mici si mijlocii, propunem să lansăm servicii inovatoare şi să contribuim la efortul firmelor mici şi mijlocii care în această perioadă dificilă încearcă să îşi eficientizeze şi să îşi simplifice activităţile operaţionale.

Fax

Clienţii care nu au o conexiune la Internet pentru a plasa comenzi prin platforma de comenzi Edenred Online pot trimite comenzi prin Fax, utilizând bonul de comandă.

Solicită formularele de comandă, completează-le şi trimite-le prin fax la 021 301 33 44 sau prin e-mail la adresa comanda.romania@edenred.com.

Şi nu uita! Platforma de comenzi Edenred Online este metoda nr. 1 de comandă pentru clienţii Edenred România aşa că dacă încă nu ţi-ai creat un cont gratuit, acum ai ocazia să o faci!

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15