Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Despre beneficiile extra-salariale

Despre beneficiile
extra-salariale

Reprezinți o companie? Motivează-ți angajații oferindu-le compensații extra-salariale! Soluțiile Edenred - fie ele tichete de masă, tichete cadou, tichete de vacanță, carduri Compliments® sau tichete de creşă pot fi oferite pe lângă salariul înscris în contractul individual de muncă, în vederea optimizării pachetului salarial.

Cum să crești gradul de satisfacție al salariaților?

Oferind tichete de masă, cheltuielile companiei tale sunt reduse cu până la 40% faţă de situaţia unei măriri de salariu. Explicaţia: tichetele sunt deductibile fiscal şi scutite de taxe şi impozite, atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori.

Ce beneficii extra-salariale poţi oferi angajaţilor tăi?

Ticket Restaurant®: tichete de masă pe card şi pe hârtie pentru o alimentaţie echilibrată

Tichetele de masă, unul din cele mai răspândite beneficii extra-salariale în România, sunt deductibile fiscal şi scutite de taxele şi impozitele sociale, atât salariale, cât şi patronale. Tichetele Ticket Restaurant® sunt utilizate zilnic de peste 1 500 000 de salariaţi, în peste 65 000 de restaurante şi magazine afiliate din toată ţară.

Află mai multe despre Ticket Restaurant

Ticket Cadou: tichete cadou ce oferă libertatea de alegere a cadoului dorit

Tichetele cadou sunt bonuri cu uz universal şi pot fi cheltuite in reteaua de magazine afiliate pentru cumpărături de toate tipurile, atât alimentare, cât şi nealimentare.

Poți să le oferi angajaţilor tăi cu diverse ocazii, când sumele alocate sunt deductibile și scutite de taxe şi impozite, sau le poți transforma într-un instrument de recompensare a clienților și a partenerilor de afaceri.

Află mai multe despre Ticket Cadou

Compliments: primul card preplătit adresat în exclusivitate companiilor

Alternativa modernă la tichetele cadou sau la premiile şi bonusurile acordate în bani sau în natură, Cardul Compliments® poate fi utilizat pentru plăţi într-o reţea vastă de comercianţi, de la magazine alimentare până la magazine de cadouri, îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii etc. Sumele acordate în acest mod salariaţilor cu anumite ocazii sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite sociale salariale şi patronale. Cardul preplătit Compliments® este un produs dezvoltat în colaborare cu MasterCard şi funcţionează similar cu un card de debit obişnuit, fără a percepe comisioane de administrare.

Află mai multe despre Compliments

Ticket Vacanţa: vouchere de vacanţă ce înlocuiesc cu succes primele de vacanţă

Voucherele de vacanţă sunt o alternativă pentru primele de vacanţă, fiind deductibile şi scutite de taxe şi impozite atât pentru angajator cât şi pentru salariat. În plus, acestea promovează turismul românesc şi contribuie la refacerea capacităţii de muncă a salariaţilor.

Află mai multe despre Ticket Vacanţa

Ticket Asist: tichete de asistență socială pentru o eficiență maximă a programelor sociale

Tichetele de asistenţă socială reprezintă o alternativă eficientă la ajutoarele acordate în bani sau în produse pentru organizaţiile care derulează programe de asistenţă socială.

Află mai multe despre Ticket Asist

Ticket Creşă: tichete de creşă ce ajută angajaţii să-şi reia activitatea la locul de muncă

Tichetele de creşă pot fi acordate salariaţilor cu copii de până la 2 ani, respectiv 3 ani pentru copiii cu handicap pentru a-i motiva să revină la serviciu în locul concediului de îngrijire a copilului. Suma acordată sub această formă este deductibilă fiscal şi scutită de taxe şi impozite, atât salariale, cât şi patronale.

Află mai multe despre Ticket Creşă

Despre tichetele preplătite emise de Edenred

Tichetele preplătite emise de Edenred au cea mai mare arie de acceptare din România. Aceasta înseamnă că pot fi cheltuite în cea mai mare reţea de magazine, restaurante şi unităţi afiliate.

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15