Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Cum poţi utiliza tichetele şi cardurile?

Cum poţi utiliza
tichetele şi cardurile?

Tichetele şi cardurile preplătite - tichetele de masă, tichetele cadou, tichetele de vacanță, cardurile Compliments, tichetele de asistenţă socială şi tichetele de creşă reprezintă surse de venit suplimentare care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii beneficiarilor.

Tichete de masă Ticket Restaurant®

Salariaţii care primesc tichete de masă Ticket Restaurant® de la angajatori dispun de un venit dedicat cheltuielilor alimentare pentru fiecare zi lucrătoare, cu care pot face cumpărături în cea mai extinsă reţea de restaurante şi magazine afiliate. Cu tichetele de masă poţi lua un prânz sănătos şi variat la cantinele sau la restaurantele afiliate!

Află mai multe despre Ticket Restaurant®

Tichete cadou Ticket Cadou®

Utilizând Ticket Cadou®, ai libertatea de a-ţi alege cadoul preferat, în oricare din magazinele afiliate. Tichetele de cadouri Ticket Cadou® pot fi utilizate pentru cumpărarea oricărui tip de produse sau servicii, de la produse electrocasnice sau îmbrăcăminte, până la bijuterii, parfumuri sau produse alimentare.

Află mai multe despre Ticket Cadou®

Cardul preplătit Compliments®

Cardul Compliments® este un cadou modern şi inovator care-ti deschide posibilităţi nelimitate de achiziţie a produselor sau serviciilor pe care ţi le doreşti în magazinele partenere: vestimentaţie şi accesorii, încălţăminte, bijuterii, electronice, parfurmuri etc.

Compliments nu are un cont bancar atasat, fiind un card preplătit. Acesta funcţionează similar unui card de debit obişnuit, are bandă magnetică, iar fiecare tranzacţie este aprobată de beneficiar prin introducerea codului PIN. Poţi efectua plăţi integrale sau parţiale din valorea cumpărăturii, în funcţie de soldul disponibil. Poţi utiliza cardul Compliments pentru a face cumpărături exclusiv în reţeaua magazinelor afiliate, nefiind permisă retragerea de numerar de la bancomate. Posesorii cardurilor Compliments au acces la o linie telefonică dedicată pentru asistenţă, sunând la numărul 021 301 33 66. De asemenea, pentru a beneficia de toate serviciile aferente cardului Compliments®, este necesar să-ţi creezi un cont de utilizator accesând link-ul www.complimentscard.ro după activarea cardului.

Află mai multe despre Compliments®

Tichete de vacanţa Ticket Vacanţa®

Cu Ticket Vacanţa® poţi achiziţiona pachetul de servicii turistice mult visat! Acesta trebuie să cuprindă în mod obligatoriu servicii de cazare pe teritoriul României. În afară de cazare, mai poţi plăti servicii de alimentaţie publică, transport sau tratament balnear.

Peste 2.000 de agenţii de turism şi unităţi hoteliere, de agrement şi de alimentaţie publică acceptă Ticket Vacanţa® ca mijloc de plată.

Pentru a putea alege destinaţia care ţi se potriveşte, Ticket Vacanta® ţi-a pregătit Ghidul regiunilor turistice din România şi Ghidul staţiunilor balneare din România.

Află mai multe despre Ticket Vacanta®

Tichete de asistenţă socială Ticket Asist®

Ticket Asist® îţi oferă libertate deplină în utilizare deoarece este acceptat ca mod de plată în peste 10 000 de locaţii din toată ţara. Beneficiarii Ticket Asist® îşi pot cumpăra alimente, produse de igienă, rechizite, produse pentru nou-născuţi sau alte produse de primă necesitate.

Află mai multe despre Ticket Asist®

Tichete de creşa Ticket Creşa®

Cu Ticket Creşa® primeşti suplimentar o sumă lunară de 420 de lei, total scutită de taxe şi impozite. Această sumă poate fi utilizată pentru plata taxelor la una din creşele afiliate Ticket Creşa® sau la unitatea educaţională la care este înscris copilul tau în vârstă de până la 2 ani (3 ani în cazul copiilor cu handicap).

Află mai multe despre Ticket Creşa®

Reguli de utilizare a tichetelor

  • Asigură-te că tichetele se află în termen de valabilitate înainte de a le utiliza (acesta este înscris pe fiecare tichet în parte)
  • Utilizează tichetele doar în reţeaua partenerilor afiliaţi sistemului
  • Nu se acceptă transformarea tichetelor în bani
  • Nu se primeşte rest
  • Nu deteriora, îndoi, perfora sau capsa tichetele