Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Modalităţi de promovare

Modalităţi de
promovare

Dacă eşti partener afiliat Edenred sau dacă reprezinţi o companie care doreşte să se promoveze direct către beneficiarii tichetelor de masă, atunci eşti în locul potrivit!

Promovarea în carnetele cu tichete de masă

Carnetele cu tichete de masă reprezintă o metoda de publicitate eficientă comparativ cu metodele tradiţionale de promovare care sunt de obicei foarte costisitoare şi au un impact redus şi greu de cuantificat. Acestea permit includerea de cupoane promoţionale cu oferte speciale, discounturi sau promoţii a căror distribuţie către publicul ţintă este garantată.

Promovarea în carnetele cu tichete targhetează direct peste 700,000 de salariaţi din România care primesc lunar carnete cu tichete de masă Ticket Restaurant®, cu costuri reduse şi rezultate uşor cuantificabile.

Asigurăm flexibilitate şi posibilităţi de segmentare prin alegerea zonelor unde doreşti să îţi promovezi afacerea: la nivel de judeţ sau la nivel naţional.

La finalul campaniei vei primi un centralizator al numărului carneţelor distribuite în fiecare judeţ, care va indica numărul de salariaţi la care a ajuns mesajul companiei tale.

BONUS: sigla companiei tale este tipărită color şi afişată gratuit pe coperta principala a carnetelor cu tichete!

 

Detalii tehnice:

 • Spaţiul pus la dispoziţie este faţă-verso
 • Dimensiuni: 128 x 67 mm
 • Imprimarea se face la policromie
 • Formatul de predare a machetei este .tif, însoţit de .jpg martor

 

Tariful pentru promovarea în carnetele cu tichete de masă include:

 • Tipărirea şi inserarea cuponului promoţional
 • Distribuţia cupoanelor în acelaşi timp cu carneţele de tichete de masă
 • Promovarea logo-ului ofertantului pe coperta carnetelor
 • Promovarea online pe www.edenred.ro

 

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi!

Promovare online gratuită

Accepţi plata cu tichete sau cu carduri preplătite în unitatea ta, pe baza unui contract de afiliere semnat cu Edenred? În calitate de partener afiliat, beneficiezi de promovare online cu costuri zero pe site-ul www.edenred.ro.

 

 • Pe site-urile Edenred

Dacă ai o ofertă specială sau o promoţie pe care doreşti să o transmiţi beneficiarilor tichetelor emise de Edenred, ne ocupăm noi de promovarea acesteia gratuit în cadrul paginii Harta partenerilor afiliaţi din site-ul www.edenred.ro care garantează vizibilitate sporită pe site!

Harta partenerilor afiliaţi este una din cele mai populare pagini din site-ul nostru, având zilnic mii de accesări provenite de la beneficiarii tichetelor şi a cardurilor emise de Edenred, care căuta locaţii unde să facă cumpărături.

 

 • În newsletter-ul către clienţi

Lunar, Edenred trimite newsletterul cu noutăţi despre companie şi despre piaţa tichetelor preplătite către o bază extinsă de abonaţi. În cadrul newsletterului, am creat o secţiune specială numită "Recomandări pentru timpul liber", unde partenerii afiliaţi la tichetele şi cardurile noastre se pot promova cu costuri zero, mai ales dacă propun o ofertă speciala de care se pot bucura cititorii newsletterului!

 

 • În materialele de comunicare tipărite şi electronice

O altă metodă de promovare pe care ţi-o punem la dispoziţie constă în inserarea siglei în materialele de comunicare ale Edenred, atât cele tipărite cât şi cele electronice: broşuri, pliante, prezentări.

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15