Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Avantaje pentru partenerii afiliaţi

Avantaje parteneri
afiliați Edenred

Acceptă ca mijloc de plată tichetele şi cardurile preplătite emise de Edenred în unitatea ta şi obţii clienti noi, îi fidelizezi pe cei existenţi şi îţi creşti veniturile! Lunar, milioane de salariaţi utilizează tichetele şi cardurile emise de Edenred pentru a cumpăra produse şi servicii din locaţiile partenerilor afiliaţi, dispunând de un venit suplimentar care le creşte puterea de cumpărare.

Ce avantaje au partenerii afiliaţi Edenred?

Creşterea cifrei de afaceri şi dezvoltarea afacerii tale.

Peste 1 500 000 salariaţi primesc tichete de masă Ticket Restaurant, tichete cadou Ticket Cadou, carduri Compliments, tichete de vacanţă Ticket Vacanţă, tichete de asistenţă socială Ticket Asist. Aceştia sunt în căutarea celor mai convenabile locaţii unde să-şi cheltuiască tichetele.

În plus, clienţii pot face cumpărături suplimentare pe lângă produsele achiziţionate cu tichete, contribuind astfel la creşterea vânzărilor.

Beneficiază de creşterea cifrei de afaceri cu până la 25% graţie sumelor atrase sub forma tichetelor emise de Edenred!

Fidelizarea clienţilor care utilizează tichete emise de Edenred

Utilizatorii tichetelor şi a cardurilor preplătite care aleg să facă cumpărături din magazinul tău vor alege să revină de fiecare dată dacă au găsit ce îşi doresc.

Creşterea fluxului de cumpărători

Poţi atrage clienţi noi, care nu obişnuiau să cumpere anumite produse şi servicii în vremea în care nu utilizau tichete şi carduri preplătite.

Promovare asigurată de Edenred cu targhetare precisă

Edenred îţi oferă spaţiu gratuit pentru promovare pe site-ul www.edenred.ro şi în newslettere, broşuri, pliante. De asemenea, beneficiezi de tarife speciale dacă alegi să-ţi promovezi produsele sau serviciile direct în carneţele cu tichete pe care le primesc lunar cei 1 500 000 de salariaţi.

Modalităţi de rambursare şi decontare

  • Rambursare la sediul Edenred

Pentru decontarea contravalorii tichetelor poţi trimite tichetele la Agenţia de Rambursare de la sediul nostru din Bucureşti, însoţite de borderoul de rambursare personalizat cu datele companiei tale. La semnarea contractului de afiliere puteţi opta pentru decontare la 5 zile, 10 zile sau 15 zile.

  • Rambursare prin Selgros Cash & Carry sau Metro Cash & Carry

Poţi rambursa pe loc tichetele emise de Edenred în magazinele Selgros sau Metro din oraşul tău pentru a achiziționa mărfuri alimentare și non-alimentare, la valoarea nominală înscrisă pe tichete.

  • Rambursarea sumelor încasate cu cardul Compliments

Sumele cheltuite cu cardul Compliments® în magazinul tău sunt rambursate rapid, în aproximativ 24h, în contul pe care l-ai deschis la banca acceptatoare prin care se realizează tranzacţia.

Termene de rambursare flexibile

Poţi opta pentru termene flexibile de decontare a tichetelor în concordanţă cu nevoia de lichiditate a companiei tale.

e-Factura

Primeşti factura mult mai rapid şi ai acces 24h/24h la factura ta!

Cum devii partener afiliat Edenred?

Poţi să devii partener afiliat simplu şi rapid, urmând următorii paşi:

1. Semnezi contractul de afiliere cu Edenred

2. Accepţi ca modalitate de plată tipurile de tichetele Edenred pentru care ai semnat contractul şi semnalizezi unitatea ta prin autocolante primite de la noi

3. Ne trimiţi tichetele primite de la clienţi pentru rambursare

4. Îţi achităm în contul tău contravaloarea tichetelor

 

Descarcă prezentarea avantajelor partenerilor afiliaţi Edenred

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15