Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
Utilizatori carduri 021 301 33 66
Companii 021 301 33 15
Posesori carduri
RO EN HU
RO
c

Card Ticket Restaurant®

O nouă generaţie de tichete de masă

Ai deja unul? Poţi beneficia de toate serviciile aferente, prin intermediul contului tău de utilizator.
 • Activare card
 • Aflare cod PIN
 • Soldul contului asociat cardului tău
 • Istoricul tranzacţiilor efectuate cu cardul
 • Perioadele de valabilitate a sumelor din cont
 • Blocarea cardului în caz de pierdere, furt sau în cazul
  în care nu mai este funcţional
 • Reamintirea codului PIN

Card Ticket Restaurant
Ce avantaje îţi aduce?
 • Parteneri Cea mai mare retea de
  comercianti parteneri
 • Elegant, usor, modern Este mai elegant, mai uşor
  şi mai modern
 • Te scapă de grija număratului tichetelor Te scapă de grija număratului
  tichetelor la casă
 • Nu are limitări de sumă Nu are limitări de sumă,
  poţi să plăteşti sub/peste
  valoarea nominala a unui tichet
 • Nivel maxim de securitate E dezvoltat pe platforma
  Mastercard şi beneficiază
  de un nivel maxim de securitate
 • Poţi efectua plăţi rapide Poţi efectua plăţi rapide, prin tehnologia „contactless”
 • Reincarcabil E reîncărcabil, aşa că
  primeşti în fiecare lună
  suma corespunzătoare
 • Se potriveşte perfect în portmoneul tău Se potriveşte perfect în portmoneul tău, alături de celelalte carduri
 • Cont web dedicat Ai un cont web dedicat prin care poţi afla informaţiile legate de soldul şi istoricul tranzacţiilor
Cum funcţionează Card Ticket Restaurant
Cum funcţionează?

Cardul Ticket Restaurant®, dezvoltat sub sigla Mastercard, este un card cu CIP care funcţionează similar unui card de debit. Este nominal, securizat, iar fiecare tranzacţie trebuie aprobată prin introducerea codului PIN.

Practic, angajatorul ţi-l oferă o singură dată şi îl alimentează în fiecare lună cu suma aferentă bonurilor de masă care ţi se cuvin. Marele tău avantaj este că, în varianta plăţii cu card, poţi face si cumpărături sub valoarea nominala a unui tichet de masa, ceea ce in cazul tichetelor pe hartie nu este posibil, nefiind permisa acordarea de rest la plata cu tichete.

Un alt avantaj e faptul că acest tip de card nu are un cont bancar asociat, aşa că nu va trebui să plăteşti comisioane de administrare sau alte costuri.

Cardul Ticket Restaurant® are în continuare acelaşi regim ca şi tichetele de masă: cu el poţi plăti doar bunuri alimentare (fără tutun sau alcool) din reţeaua de parteneri afiliaţi care acceptă acest mijloc de plata: restaurante, magazine alimentare, fast food-uri, pizzerii, supermarketuri care sunt echipate cu POS şi afiseaza autocolantul Ticket Restaurant®.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul în care funcţionează cardul, îţi recomandăm să citeşti termenii şi condiţiile de utilizare.

Citeşte mai multe
Cum activezi Card Ticket Restaurant
Cum îl activezi?

Pentru a activa cardul și a genera codul PIN, apelează numărul 021 301 33 66 și urmează instrucțiunile. Pentru a activa cardul și a genera codul PIN, creează-ţi un cont de utilizator pe www.ticketonthego.ro şi urmează indicaţiile din platformă:

 1. Completează datele solicitate în formularul de înregistrare;
 2. Confirmă adresa de email. Vei primi un email de confirmare pe adresa cu care te-ai înregistrat. Verifică emailul și dă click pe link-ul de activare a contului;
 3. După crearea contului de utilizator, îți poți activa cardul. Pentru a-l activa, introdu codul de activare format din 6 cifre, care este imprimat pe scrisoarea de însoțire a cardului;
 4. Apoi, urmează paşii descrişi în platformă pentru aflarea codului PIN.

În caz de pierdere, furt sau în cazul în care cardul nu mai este funcţional, poţi solicita blocarea lui, accesând platforma online.

Te rugăm să tratezi acest card cu aceeaşi atenţie cu care tratezi banii cash. În cazul în care îl pierzi, este posibil să pierzi şi sumele stocate pe acesta.

Cardul este valabil 4 ani de la emitere şi poate fi înlocuit doar la cererea organizaţiei care ţi l-a oferit.

Citeşte mai multe
Cum şi unde plăteşti cu Card Ticket Restaurant
Cum şi unde plăteşti?

Prin tehnologia „contactless”, poţi efectua plăţi rapide în cadrul unităţilor care afişează sigla “contactless”, prin simpla apropiere a cardului de cititorul special. În cazul sumelor mai mari, ţi se va cere şi confirmarea prin codul PIN.

 • Pentru plăţile sub 100 de lei nu este necesar codul PIN, iar ridicarea chitanţei este opţională
 • Pentru plăţile ce depăşesc 100 de lei este obligatorie introducerea codului PIN
 • Pentru orice tranzacţie iniţiata “contactless”, dar eşuată, se va relua plata în mod standard, prin introducerea cardului în POS

Partea cea mai bună este că, prin intermediul cardului, poţi face plăţi sub valoarea nominală a unui tichet de masă, ceea ce în cazul tichetelor pe hârtie nu era posibil.

Poţi folosi cardul Ticket Restaurant® într-o reţea naţională de parteneri atent selecţionaţi, ce afişează autocolantul Ticket Restaurant® ce include menţiunea “card” la intrare sau la casă.

Descopera lista completă a mărcilor partenere.

Atenţie! Nu vei putea folosi acest card pentru retragerea de numerar de la bancomate.

Citeşte mai multe
Securitate şi valabilitate Card Ticket Restaurant
Întrebãri frecvente
 • Unde pot fi folosite cardurile Ticket Restaurant® emise de Edenred și care sunt partenerii afiliați?

Cardurile Ticket Restaurant® sunt deja acceptate de comercianți parteneri din întreaga Romanie, reprezentând cea mai mare

rețea afiliată la un card de masă la nivel național. Se poate plăti deja cu cardul Ticket Restaurant® în Auchan, Cora, Carrefour, Billa, Profi, Mega Image, Shop & Go, Penny Market, Penny XXL, Selgros Cash&Carry, Real, CrisTim, Carrefour Market, Supeco dar și în zeci de restaurante, ca de exemplu : McDonald's, KFC, Pizza Hut, Salad Box, Oro Toro by Osho, Chopstix, Paul, Li-Wu, Presto Pizza, Dristor, Zao, Bucate pe roate, City Grill, Domino’s Pizza, La Mama si multe altele. Lista detaliata poate fi gasita pe Harta Partenerilor Afiliați, acolo unde puteti geo-localiza partenerii afiliati. De asemenea, va asiguram ca luam in permanenta masurile necesare pentru a extinde reteaua in functie de nevoile beneficiarilor de carduri Ticket Restaurant®. Dacă doriţi să ne propuneţi un comerciant care să devină partener Ticket Restaurant, ne puteţi trimite un email la TRcard-RO@edenred.com.

Citește mai multe întrebări frecvente

Citeşte mai multe
Acest card este emis de PrePay Technologies Ltd., membră a Edenred S.A., sub licenţa Mastercard International Incorporated. Programul Ticket Restaurant® este administrat de Edenred România SRL, emitentul tichetelor de masă în format electronic. Cardul este valabil doar în România, în cadrul rețelei de unităţi afiliate care acceptă cardul Ticket Restaurant®. Mastercard şi Mastercard Brand Mark sunt mărci comerciale înregistrate de Mastercard International Incorporated.
Vezi Video

Aplicaţia mobilă Ticket On the Go®

Oriunde-ai fi, afli rapid tot contează. Eşti la curent cu soldul, tranzacţiile şi alte informaţii ce ţin de cardurile tale Edenred.

Ticket on the Go QR Code

Descarcă aplicaţia mobilă Ticket-On-the-Go®