Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Campanie Paste 2017
Solicită o ofertă completând formularul de mai jos sau sună la 021 301 33 42
Cod verificare
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Prin completarea și transmiterea formularului de mai sus, societatea comercială își exprimă acordul de a fi contactată de către un reprezentant Edenred, în vederea finalizării comenzii. Datele nu pot fi folosite de către Edenred Romania într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate. Edenred este operator de date cu caracter personal înregistrat sub numărul 17969.

Tichetele cadou sunt emise și acordate în conformitate cu Legea 193/2006 privind tichetele cadou și tichetele de creșă, cu normele de aplicare a acesteia și cu prevederile Codului Fiscal. Regimul fiscal al cardului Compliments® este tratat în legea 227/2015 privind Codul Fiscal.


Beneficii fiscale

De Paște, Ticket Cadou® și Compliments® card îți aduc:

  • Deductibilitate în limita a 5% de la calculul impozitului pe profit
  • Scutire de la plata taxelor sociale, în limita a 150 lei/beneficiar/eveniment
  • Scutire de la plata impozitului pe venit, la nivelul angajaților

Beneficii logistice

  • Alegi suportul preferat: hârtie sau card
  • Ușor de comandat și administrat
  • Compliments® card poate fi reîncărcabil, nominal sau nenominal. Fără cont bancar asociat, fără taxe ori comisioane pentru utilizatori
  • Poți personaliza tichetele și cardurile cadou cu mesaj și logo
  • Angajații tăi își pot alege cadoul din cea mai mare rețea de magazine partenere
  • Îți fidelizezi angajații dovedind atenție la dorințele lor

Exemplu de calcul

Vrei să acorzi tichete sau carduri cadou, însă nu știi exact cum să procedezi? Am făcut noi calculele pentru tine!

De Paște, pot beneficia de tichete cadou atât salariații, cât și copiii minori ai acestora. Astfel, un salariat cu doi copii minori va primi tichete cadou neimpozabile în valoare de 150 lei, la care se adaugă câte 150 lei/copil - în total, 450 lei. Doi soți care lucrează la aceeași companie și au un copil minor vor primi 150 lei/adult, respectiv câte 150 lei pentru copil, totalizând 600 lei.