Restaurantele cu livrare la domiciliu unde plăteşti cu tichete de masă | Edenred Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

10% reducere la comenzile online Cod: Toamna10EDENRED

Bucuresti

08.09 - 31.10.2021

LIVRARE LA DOMICILIU
BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Restaurantele cu livrare la domiciliu unde plăteşti cu tichete de masă

Ţi se face poftă de mâncare acasă sau la birou, dar nu ai chef nici să găteşti, nici să faci un drum până la cel mai apropiat restaurant. Logic că următorul pas firesc e să pui mâna pe telefon şi să comanzi ceva de mâncare. Ştiai însă că, în loc de bani, poţi plăti comanda şi cu bonurile de masă pe care le primeşti de la serviciu?

Ca să-ţi fim de ajutor, ne-am hotărât să-ţi facem o listă cu firmele de food delivery din Bucureşti la care poţi plăti cu tichete de masă şi am calculat cam câte tichete te-ar costa o masă. În prezent, valoarea unui tichet de masă este de 15,09 lei.

Pizza

Când ni se face poftă de pizza şi nu avem chef să ieşim în oraş, posibilităţile sunt nenumărate. De la Domino's Pizza mâncăm întotdeauna bine, şi cu 2 tichete de masă putem să ne înfruptăm din pui şi să bem un suc. De asemenea, la Speed Pizza mănânci pizza pe săturate cu 1 tichet de masă, şi dacă ai cumpărat-o şi pe a treia, pe a patra o primeşti gratis.

Cuvinte de laudă am auzit şi despre Pizza Dominium, unde pentru o pizza trebuie să scoţi din buzunar tot 1-2 tichete de masă. La Presto mâncăm cu regularitate şi pizza lor cu blat subţire ni se pare gustoasă - în funcţie de mărime şi ingredientele de topping, costă în jur de 1-2 tichete de masă.

Dacă ai însă chef de mâncare chinezească livrată la domiciliu, trebuie neapărat să încerci Wu Xing, unde mănânci un meniu întreg cu 2 tichete de masă - fie el veggie, cu pui sau vită.

Dacă locuieşti sau lucrezi în apropiere de Centrul Vechi, nu uita şi de restaurantul Wu Xing de pe strada Covaci. Acesta este un loc luminos, curat şi practic, unde te duci să mănânci repejor şi să faci loc pentru altul. Peretele cu tulpini de bambus chiar reuşeşte să dea un aer discret asiatic, dar nu cade în extrema lampadarelor pline de ciucuri, sau a muzicii pop chinezeşti.

Tot la capitolul delivery chinezesc se încadrează şi cei de la Chopstix, unde cu 2-3 tichete de masă mănânci pe săturate un meniu cu the best noodles in town, cum se laudă ei. Mâncăruri vietnameze bune şi condimentate comandăm de la Li-Wu, tot cu 2-3 tichete de masă.

La Dines găsiţi sandvişuri şi burgeri inclusiv cu 1 tichet, iar meniuri ceva mai consistente cu 2-3 tichete de masă. Tot din seria livrare la domiciliu, când îţi este poftă de o porţie de clătite, cu 1-2 tichete de masă poţi comanda de la Crêperie d'Amour.

Si dacă ai chef de preparate româneşti ca la mama acasă, sună La Mama, unde o masă te poate costa de la 2-3 până la 6-7 tichete de masă, în funcţie de cât eşti de înfometat.

  • Etichete :