10 restaurante din Bucureşti unde poţi plăti cu tichete de masă | Edenred Skip to main content

Oferte și parteneriate

Vezi acum cele mai noi Oferte și parteneriate

10% reducere la comenzile online Cod: Toamna10EDENRED

Bucuresti

08.09 - 31.10.2021

LIVRARE LA DOMICILIU
BIBI Vacanța - Vacante de relaxare!

online

Vezi toate ofertele

Vrei să devii client Edenred?

Articole

10 restaurante din Bucureşti unde poţi plăti cu tichete de masă

Majoritatea angajaţilor care primesc tichete de masă preferă să le folosească în magazine alimentare, supermarketuri sau hypermarketuri, însă puţini ştiu că acestea se pot folosi şi pentru a achita nota de plată la restaurante, pizzerii, fast-food-uri, cantine etc. De fapt, acestea se pot folosi mai ales pentru a achita nota de plată la destul de multe restaurante (pentru acest scop au şi fost inventate).

E adevărat, nu toate restaurantele primesc tichete de masă, aşa că, în cazul în care ţi-ai dorit să foloseşti tichetele de masă în restaurante, dar ai renunţat la idee pentru că nu ai ştiut care restaurante le acceptă, ţi-am făcut noi o listă cu 10. Sperăm să-ţi fie de folos!

Caru' cu bere este unul dintre cele mai populare restaurante din Centrul Vechi. În fiecare zi vei vedea în faţa lui un puhoi de turişti care se înghesuie să ia masa aici. O poţi face şi tu folosind tichetele de masă. Există şi meniul zilei, destul de avantajos şi care poate fi achitat cu aproximativ 2 tichete de masă.

[image="47"]

Sursa foto: carucubere.ro

De asemenea, un alt restaurant foarte căutat pentru a lua prâzul (mai nou şi cina) este City Grill, ceva mai ieftin decât Caru' cu bere, dar cu mâncare la fel de bună. Un prânz te costă tot în jur de 2 tichete de masă.

Tot în Centrul Vechi, mai poţi lua masa şi La Mama, dacă ţi se face poftă de mâncare românească (o masă costă în jur de 2 tichete).

Dar poţi oricând încerca şi ceva chinezesc de la Wu Xing. Aici o masă poate fi achitată şi cu un singur tichet de masă, dar pentru unele feluri de mâncare e nevoie de mai multe tichete de masă, în funcţie de ce-ţi face cu ochiul din meniu.

Wu Xing din centrul vechi este un loc luminos, curat şi practic, unde te duci să mănânci repejor şi să faci loc pentru altul. Peretele cu tulpini de bambus chiar reuşeşte să dea un aer discret asiatic, dar nu cade în extrema lampadarelor pline de ciucuri, sau a muzicii pop chinezeşti.

Cu tichetele de masă poţi lua masa şi pe Bulevardul Decebal, la Ruby Tuesday, dar aici îţi trebuie ceva mai mult de 1-2 tichete de masă pentru a achita nota de plată. Sau poţi încerca oricând unul dintre preparatele vietnameze de la Jumbo Vietnamese Food (Li Wu). E un restaurant tip "împinge tava" micuţ, cu vreo 5-6 mese şi scaune înalte pe lângă tejghele, unde poţi să mănânci repede mâncare caldă, vietnameză, la minut. Preţurile sunt mici, iar o masă poate fi achitată cu 1 sau 2 tichete de masă.

Când ţi se face dor de Vama Veche, dar eşti tot în Bucureşti, în pauza de masă, nu în week-end, poţi da o fugă până la Papa la Şoni, de la Sfinţii Voievozi nr 13. Mese şi băncuţe de lemn frumos pictate, postere şi tablouri prinse în cârlige şi sfoară pe pereţi, câte un bust care să vegheze asupra ta dintr-un colţ şi să te facă să te întrebi cine este personajul imortalizat în rigips. Şi muzica rock care iese subtil din boxe. O masă aici poate fi achitată cu de la 2 tichete de masă în sus.

Masa la Papa Şoni poate fi achitată cu tichete de masă atât în Bucureşti cât şi în Vama Veche.

Nu uita că atunci când ţi se face poftă de o pizza bună, ţi-o poţi potoli întotdeauna la Cuptorul cu Lemne. Te costă doar în jur de 2, maxim 3 tichete de masă.

Crêperie d'Amour este o creperie mobilă pentru ca toţi ne dorim o bucurie sau o surpriză frumoasă care să ne iasă în cale. Pentru că bucuriile mici fac sensul fiecărei zile, iar zâmbetul şi răsfăţul trebuie să ne fie la îndemână.

[image="48"]

Sursa foto: clatitefermecate.ro

Crêperie d'Amour este o creperie sinceră şi naturală. Aici bunătăţile se pregătesc ca în familie, gătite pe loc, din cele mai proaspete ingrediente şi cele mai iubite reteţe din lume. O porţie de clătite poate fi achitată cu 1-2 tichete de masă.

Când te mai apucă pofta de noodles, poţi da o fugă la Chopstix. Şi aici poti achita cu tichete de masă, iar în funcţie de ce comanzi, un prânz o să te coste între 1 şi 2 tichete de masă.

  • Etichete :