Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

10 restaurante din Bucureşti unde poţi plăti cu card de masă

Majoritatea angajaţilor care primesc tichete de masă preferă să le folosească în magazine alimentare, supermarketuri sau hypermarketuri, însă puţini ştiu că acestea se pot folosi şi pentru a achita nota de plată la restaurante, pizzerii, fast-food-uri, cantine etc. De fapt, acestea se pot folosi mai ales pentru a achita nota de plată la destul de multe restaurante (pentru acest scop au şi fost inventate).

E adevărat, nu toate restaurantele primesc card (fostele tichete) de masă, aşa că, în cazul în care ţi-ai dorit să foloseşti tichetele de masă în restaurante, dar ai renunţat la idee pentru că nu ai ştiut care restaurante le acceptă, ţi-am făcut noi o listă cu 10. Sperăm să-ţi fie de folos!

Caru' cu bere este unul dintre cele mai populare restaurante din Centrul Vechi. În fiecare zi vei vedea în faţa lui un puhoi de turişti care se înghesuie să ia masa aici. O poţi face şi tu folosind cardul de masă. Există şi meniul zilei, destul de avantajos şi care poate fi achitat cardul de masă, fiind debitată doar suma aferenta bonului fiscal

De asemenea, un alt restaurant foarte căutat pentru a lua prâzul (mai nou şi cina) este City Grill, ceva mai ieftin decât Caru' cu bere, dar cu mâncare la fel de bună. Un prânz te costă tot în jur de valoarea unui tichet de masă, debitat de pe cardul de masă.

Tot în Centrul Vechi, mai poţi lua masa şi La Mama, dacă ţi se face poftă de mâncare românească (poți plăti masa cu cardul de masă, contactless sau prin aplicatii de payment - MyEdenred, Google Pay sau Appel Pay).

Dar poţi oricând încerca şi ceva chinezesc de la Wu Xing. Și aici o masă poate fi achitată direct cu cardul de masă, în funcţie de ce-ţi face cu ochiul din meniu.

Wu Xing din centrul vechi este un loc luminos, curat şi practic, unde te duci să mănânci repejor şi să faci loc pentru altul. Peretele cu tulpini de bambus chiar reuşeşte să dea un aer discret asiatic, dar nu cade în extrema lampadarelor pline de ciucuri, sau a muzicii pop chinezeşti.

Cu cardul de masă poţi lua masa şi pe Bulevardul Decebal, la Ruby Tuesday, unde poți plăti contactless. Sau poţi încerca oricând unul dintre preparatele vietnameze de la Jumbo Vietnamese Food (Li Wu). E un restaurant tip "împinge tava" micuţ, cu vreo 5-6 mese şi scaune înalte pe lângă tejghele, unde poţi să mănânci repede mâncare caldă, vietnameză, la minut. Preţurile sunt mici, iar o masă poate fi achitată direct cu cardul de masă sau cu telefonul prin NFC

ofera card de masa

Când ţi se face dor de Vama Veche, dar eşti tot în Bucureşti, în pauza de masă, nu în week-end, poţi da o fugă până la Papa la Şoni, de la Sfinţii Voievozi nr 13. Mese şi băncuţe de lemn frumos pictate, postere şi tablouri prinse în cârlige şi sfoară pe pereţi, câte un bust care să vegheze asupra ta dintr-un colţ şi să te facă să te întrebi cine este personajul imortalizat în rigips. Şi muzica rock care iese subtil din boxe. O masă aici poate fi achitată cu suma disponibila de pe cardul de masă, într-un mod elegant si rapid.

Masa la Papa Şoni poate fi achitată cu card de masă atât în Bucureşti cât şi în Vama Veche.

Nu uita că atunci când ţi se face poftă de o pizza bună, ţi-o poţi potoli întotdeauna la Cuptorul cu Lemne.

Crêperie d'Amour este o creperie mobilă pentru ca toţi ne dorim o bucurie sau o surpriză frumoasă care să ne iasă în cale. Pentru că bucuriile mici fac sensul fiecărei zile, iar zâmbetul şi răsfăţul trebuie să ne fie la îndemână.

Când te mai apucă pofta de noodles, poţi da o fugă la Chopstix. Şi aici poti achita cu card de masă iar în funcţie de ce comanzi, un prânz o să te coste suma ușor de debitat de pe cardul de masă

Cu ce te putem ajuta?