Primele companii care au optat pentru noua valoare nominală maximă a tichetelor de masă | Edenred Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Primele companii care au optat pentru noua valoare nominală maximă a tichetelor de masă

Valoarea nominală maximă de 15 lei a tichetelor de masă a fost stabilită la sfârșitul anului trecut, iar companiile din România au început deja să majoreze pachetele de beneficii extra-salariale oferite angajaților.
 
Din luna decembrie a anului trecut, valoarea nominală maximă a tichetelor de masă Ticket Restaurant® este de 15 lei, fiind stabilită prin Legea nr. 218 / 2016 pentru modificarea art. 3 alin. (1) din Legea nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, publicată în Monitorul Oficial nr. 931 / 2016.
 
Printre angajatorii care au decis să majoreze valoarea tichetului de masă oferit angajaților se numără: Dedeman, Selgros, Universitatea Babes Bolyai, TenarisSilcotub si Auchan. Aceștia oferă angajaților tichete de masă cu valoarea nominală maximă de 15 lei pentru fiecare zi lucrătoare efectuată.
 
Mai multi angajați din diverse industrii se bucură de valoarea majorată a tichetului de masă, precum metalurgie, distribuție farmaceutică, servicii medicale, comerț, construcții sau IT. Astfel, aceștia beneficiază zilnic de un prânz complet, grație tichetelor de masă Ticket Restaurant® emise de Edenred.
Noua valoare nominală maximă de 15 lei le va permite acestora să aibă o putere de cumpărare mărită și concentrare sporită pentru tot restul zilei.
 
Creșterea valorii nominale a tichetului de masă aduce numeroase beneficii atât pentru organizații, cât și pentru beneficiari:
Putere de cumpărare crescută pentru salariați
Deductibilitate și scutire de la plata taxelor sociale pentru companii și pentru angajați. Comparativ cu acordarea aceleiați sume în numerar, organizațiile economisesc 40% dacă acordă tichete de masă Ticket Restaurant®.
 
Află cât economisești dacă optezi pentru valoarea nominală de 15 lei/tichet de masă: https://www.edenred.ro/ro/cum-te-putem-ajuta/ofera-tichete-si-carduri-preplatite/simulator-de-economii
 
Optează pentru plăți flexibile prin cardul Ticket Restaurant®: https://www.edenred.ro/ro/produse-si-servicii/beneficii-extra-salariale/carduri-de-masa
  • Etichete :