Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Peste 450 000 de salariati primesc lunar tichete de masă electronice Ticket Restaurant

La 2 ani de cand Edenred a lansat primele tichete de masa electronice din Romania, succesul acestora in randul angajatilor si al angajatorilor a depasit toate asteptarile: peste 45% dintre angajatii care folosesc tichete de masa emise de Edenred au optat pentru formatul electronic, alegand cardurile Ticket Restaurant®.

Edenred este liderul pietei tichetelor si cardurilor preplătite pentru companii si emite in Romania tichete de masa pentru mai mult de 1 milion de salariati, din 35.000 de companii. Dintre acestia, 450.000 de salariati isi primesc azi tichetele de masa in format electronic, prin cardurile Ticket Restaurant®.

Tichetele de masa sunt unul dintre cele mai utilizate beneficii extra-salariale, fiind folosite de companii pentru a susține masa de pranz a angajaților in zilele de lucru. In total in Romania, peste 2.5 milioane de angajați primesc tichete de masa de la angajatori. Tichetele de masa electronice au fost lansate la sfarsitul lunii octombrie 2015, cand reglementarile legislative au permis emiterea lor si pe suport electronic, pe langă formatul clasic, de tichete pe hârtie, care funcționează în continuare în paralel cu cardurile.

„Au fost doi ani in care companiile cu care colaboram au vazut concret ce beneficii le aduc tichetele de masa pe card, de la economie de timp si pana la flexibilitatea si rapiditatea platilor efectuate cu cardul Ticket Restaurant®. Astazi, 45% dintre angajatii companiilor cu care lucram, adica 450.000 de salariati din Romania, au optat deja pentru cardurile de masa Ticket Restaurant®, ceea ce confirma apetitul romanilor pentru solutii moderne si adaptate stilului lor de viata.", spune Dana Sintejudean, Director General Adjunct al Edenred Romania.

"Pentru companii, cardurile de masa reprezinta au simplificat masiv procedurile de administrare si distribuire a tichetelor catre salariati, salvand ore intregi de lucru pentru specialistii in HR, contabilitate sau finante. Pentru angajati, plata in magazine si restaurante a devenit mult mai rapida si mai simpla, mai ales ca acestia au la dispozitie aplicatia mobila gratuita, prin care isi pot verifica in timp real soldul disponibil si ultimele alimentari ale cardului. Iar pentru comerciantii parteneri, cardurile inseamna incasari mai rapide, procesare simplificata, dar si o economie de timp fantastica", adauga Dana Sintejudean

Cardurile de masa Ticket Restaurant® de la Edenred pot fi utilizate pentru achitarea pranzului si cumpărături alimentare peste tot in tara, în cea mai dezvoltată retea de comercianti parteneri (hypermarketuri, supermarketuri, magazine alimentare, restaurante, pizzerii, cofetarii etc.), certificata de SGS anul trecut privind numarul de comercianti care fac parte din retea.

Tichetele de masă, un beneficiu extra-salarial existent în peste 40 de țări, inclusiv în aproape toate țările membre ale Uniunii Europene, există în România din 1999 și au scopul de a crește puterea de cumpărare în rândul angajaților activi, cu efect benefic în sănătatea si productivitatea angajatilor. Pe langa beneficiile certe si demonstrate asupra dovedit asupra companiilor, angajatilor si comercianților, tichetele de masă au un impact pozitiv inclusiv pentru Stat, contribuind la diminuarea economiei subterane.

Edenred emite tichete de masă electronice prin intermediul cardurilor Ticket Restaurant®, atât în România, cât și în țări precum Franța, Germania, Cehia, Belgia, Spania, Slovacia, Austria, Grecia, Turcia. 
În România, Edenred deservește peste 35.000 de companii-client și 1 milion de utilizatori pentru tichete și carduri de masă Ticket Restaurant®, tichete cadou, carduri cadou, tichete de creșă, vouchere de vacanta, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri.

Cu ce te putem ajuta?