Edenred - Best Employer în România pentru al treilea an consecutiv | Edenred Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Edenred - Best Employer în România pentru al treilea an consecutiv

AON Best EmployerEdenred România, cel mai mare emitent de tichete și carduri preplătite pentru companii și salariați, a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, unul dintre cei mai buni angajatori din România, în urma studiului Best Employers realizat de către Aon România. Beneficiile generoase, autonomia şi încrederea în organizaţie, printre criteriile care fac diferenţa.

Edenred asigură angajaților săi pachete foarte generoase de beneficii fixe, care se situează cu 80% peste media pieței din România.

Printre acestea, se numără cardurile de masă, cardurile cadou atât pentru angajați, cât și pentru copiii acestora și voucherele de vacanţă. În plus, angajaţii au acces la alte 10 variante de pachete de beneficii flexibile,  care acoperă nevoile și preferințele fiecăruia, în domenii precum sănătate, cultură sau sport.

Independent de beneficiile tangibile, angajații participă la programe de training și coaching și la evenimente sportive, caritabile sau sociale organizate de companie. Aceștia sunt încurajați să își urmeze pasiunile sau să susțină cauze sociale în care cred.

Campionatul sportiv organizat de Edenred a devenit deja un eveniment de tradiție pentru angajați și clienți.  Nu în ultimul rând, Edenred este promotorul unui stil de viață echilibrat la locul de muncă, prin gesturi simple integrate în cotidian, cum ar fi pauza de prânz zilnică.

În cadrul studiului Best Employers realizat de către Aon România, Edenred a înregistrat un grad ridicat de satisfacție și de implicare a angajaților și o rată foarte mare de răspuns la chestionar, 99% dintre angajaţi, precum şi cel mai înalt scor de engagement din cei trei ani de participare, 82%.

Angajaţii motivaţi şi implicaţi sunt visul oricărui angajator, însă acest lucru nu este uşor de obţinut. În ultimii 3 ani am măsurat gradul de implicare al angajaţilor si aceştia au fost invitaţi să ne spună chiar ei ce face diferența din punctul lor de vedere, lucru care ne-a ajutat să realizăm un plan de engagement personalizat și autentic”, spune Dana Sîntejudean, Director General Edenred Romania & Moldova.

Studiul Best Employer a fost realizat în perioada 4-8 septembrie 2017, printr-un sondaj anonim la care au răspuns peste 25.0000 angajați ai celor 41 companii participante.  Rezultatele au fost făcute publice în cadrul Galei Aon Best Employer, în 22 martie 2018.

Grupul Edenred activează în 45 de ţări si are aproape 8 000 de angajaţi. In România, compania are 145 de angajaţi și este promotor al principiilor vietii profesionale de calitate, ca element esențial pentru succesul oricărui angajator.

  • Etichete :