Edenred achiziționează 34% din acţiunile UTA | Edenred Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Edenred achiziționează 34% din acţiunile UTA

Tranzacția include opțiunea de achiziţionarea unor acțiuni suplimentare, începând cu anul 2017, ceea ce va permite ca Edenred să-şi sporească participaţia la 51%.

Reprezentând o investiție de aproximativ 150 de milioane €, aceasta achiziţie îi oferă grupului Edenred o oportunitate unică de accelerare a creșterii pe piața de gestionare a cheltuielilor de afaceri (expense management).

Având peste 50 de ani de experiență, UTA oferă soluţii de gestionare a cheltuielilor pentru flote de vehicule grele pentru mai mult de 60.000 de clienţi din Europa, dintre care aproape 70% sunt bazaţi în Germania.

Prezent în 40 de țări europene, UTA oferă un card de combustibil care poate fi utilizat într-o rețea de peste 34.000 de staţii de combustibil afiliate, precum şi o soluție pentru plata taxelor de trecere. Compania oferă, de asemenea, servicii cu valoare adăugată, inclusiv: urmărirea și raportarea cheltuielilor, a consumului de combustibil și a kilometrajului; servicii de recuperare a TVA-ului, asistență pe șosea și servicii de mentenanţa pentru 500.000 de șoferii de camioane care au un card de UTA.

"Suntem încântați să ne unim forțele cu UTA, care are o experiență vastă pe piața europeană a cardurilor de combustibil și o rețea unică de stații de servicii și taxe", a declarat Jacques Stern, preşedinte Edenred şi Chief Executive Officer.

  • Etichete :