Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Dana Sîntejudean este noul Director Regional Edenred Central Europe

Dana Sîntejudean a fost numită Director Regional la Edenred Central Europe, rol pe care îl va ocupa începând din 4 ianuarie 2021. Dana Sîntejudean a fost promovată, în cadrul grupului, din poziția de Managing Director Edenred România și îi succede lui Vianney du Parc, care va prelua funcția de Managing Director Edenred Franța. La rândul său, Vianney du Parc a ocupat poziția de Director General Edenred România, până în 2018.

Călătoria profesională a Danei Sîntejudean în Edenred a început în 2003, când s-a alăturat echipei din Cluj. După gestionarea cu succes a mai multor roluri în cadrul departamentului Sales, a preluat, în 2013, funcţia de Commercial and Public Affairs Director, iar, în 2016, a devenit Deputy Managing Director Edenred România. În urma rezultatelor excelente obţinute, în 2018, Dana Sîntejudean a fost numită Managing Director Edenred România.

Vianney du Parc s-a alăturat echipei Edenred în 2010, în calitate de Financial Controller pentru Central Europe & Scandinavia. Ascensiunea sa profesională în cadrul companiei a continuat cu rolul de Managing Director al Edenred Polonia şi Edenred România, iar începând cu 2016, Vianney a preluat funcţia de Regional Director Central Europe & Middle East.

Cu ce te putem ajuta?