Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Chiar și când lumea se schimbă, sărbătorile rămân fericite! Urează Paște fericit! echipei tale cu Edenred Cadou!

Companiile vor oferi, în număr mare, soluția Edenred Cadou ca beneficiu de Paște pentru angajați, oferindu-le, în același timp, posibilitatea de a-și alege singuri cadoul pe care și-l doresc.

Companiile vor le acorda angajaților, cu ocazia sărbătorilor pascale de anul acesta, al doilea cel mai dorit beneficiu extrasalarial: tichetele cadou. Majoritatea va opta pentru valoarea nominală maximă până la care tichetele cadou sunt scutite de contribuțiile sociale și de la plata impozitului pe venit, stabilită, în prezent, la 150 de lei pentru fiecare angajat, precum și pentru fiecare copil minor al acestuia, pe eveniment.

Pentru valori ce depășesc 150 de lei, se aplică impozitul pe venit de 10% și contribuțiile sociale obligatorii. Tichetele cadou reprezintă o cheltuială deductibilă în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului.

Tichetul cadou este al doilea cel mai dorit beneficiu

Tichetele cadou reprezintă al doilea cel mai dorit beneficiu de către angajații români, potrivit platformei de beneficii flexibile Benefit, o companie Edenred. În 2020, angajații care primesc beneficiile într-un sistem flexibil au alocat bugete cu peste 10% mai mari pentru achiziția de tichete cadou oferite la ocazii speciale.

Soluţia Edenred Cadou este un beneficiu binevenit pentru întregul ecosistem – angajații și familiile acestora, a căror putere de cumpărare crește, angajatorii care au la îndemână un instrument eficient de motivare a salariaților, precum și comercianții-parteneri din rețeaua de afiliați care le acceptă la plată. Tichetele cadou se bucură de o percepție pozitivă, cu atât mai mult cu cât pot fi acordate în format digital, pe card, includ tehnologia contactless și pot fi utilizate pentru plăți online, respectând măsurile de prevenție în pandemia de COVID-19.

Utilizatorii cardului Edenred Cadou pot face plăți direct cu telefonul

Cardurile Edenred Cadou pot fi înrolate în aplicațiile Edenred Pay (pentru utilizatorii Android) și Apple Pay (pentru utilizatorii iOS), iar utilizatorii soluției Edenred Cadou pot face astfel plăți direct cu telefonul mobil în rețeaua de comercianți parteneri Edenred.

Cardurile cadou sunt valabile 4 ani de la data emiterii și pot fi alimentate ulterior pentru toate evenimentele din an. Acestea le sunt oferite angajaților la ocazii speciale – prevăzute expres de lege:  Paște, Crăciun, 1 Martie, 1 Iunie și alte sărbători similare ale altor culte religioase  sau pentru alte ocazii speciale prevăzute în contractul colectiv de muncă sau regulamentul intern – de companiile care acordă beneficii fixe sau pot fi alese în mod direct de angajații care primesc beneficii flexibile în platforma Benefit.

Companiile care oferă Edenred Cadou cu ocazia sărbătorilor pascale, în perioada 22 martie – 30 aprilie 2021, beneficiază de 25% discount timp de 3 luni la accesul angajaților lor în platforma Benefit, ce include peste 4.300 de beneficii unice, dintre care 2.500 de reduceri corporate în categorii precum sport & wellness, fashion, IT& electronice şi multe altele. Benefit este platforma online cu cele mai multe beneficii extrasalariale pentru angajați din România şi este o companie Edenred.

Cu ce te putem ajuta?