Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

1 din 2 companii le va oferi angajaților carduri Edenred Cadou, anul acesta, de Crăciun

După un an presărat cu incertitudini, Crăciunul acesta va fi fără surprize pentru angajații din aproape jumătate dintre companiile care oferă beneficii din ecosistemul Edenred. Vor primi, de sărbătorile de iarnă, carduri Edenred Cadou, pentru a-și alege singuri cadourile pe care și le doresc.

Într-o perioadă solicitantă pentru români, ne-am propus, prin soluțiile pe care le punem la dispoziția companiilor din ecosistemul de beneficii Edenred, să încurajăm cât mai mulți angajatori să le ofere angajaților posibilitatea de a-și alege singuri cadoul de Crăciun. Pentru a păstra un randament cât mai ridicat, companiile trebuie să țină cont de modul de viață actual al angajaților și să le ofere soluțiile potrivite stilului lor de viață adaptat la noua normalitate”, spune Dana Sîntejudean, Managing Director Edenred România.

Pandemia a impus schimbări rapide în modul în care trăim și lucrăm, care vor persista și după ce virusul va deveni gestionabil din perspectivă medicală. Creșterea masivă a numărului de angajați care lucrează de acasă și digitalizarea au determinat, în ultimele 10 luni ale anului, un avans al beneficiilor extrasalariale care facilitează achizițiile online, precum voucherele și cardurile cadou. În această perioadă, marcată de restricții de deplasare și socializare, angajații români au accesat mai mult platformele și magazinele online,  de la unitățile alimentare, la retaileri de tip IT&C și gadget, până la home&deco și beauty, la care au putut achita cu vouchere și carduri cadou.

Și în ultima lună din an, cardurile cadou vor fi cele mai căutate beneficii, potrivit unei analize a platformei de beneficii flexibile BenefitOnline.ro, o companie Edenred.

Pentru a veni in sprijinul companiilor și angajaților acestora, Edenred derulează, în această perioadă, o campanie de Crăciun. Cardurile cadou Edenred pot fi utilizate în cea mai variată reţea de comercianți parteneri cu prezenţă naţională, care acoperă toate tipurile de produse și servicii, inclusiv pentru plăți mobile și online la comercianții care le acceptă. Angajații care primesc carduri Edenred Cadou pot face plăți mobile în siguranță prin intermediul aplicațiilor Edenred Pay (dedicată utilizatorilor de Android) și prin Apple Pay (folosind dispozitive cu iOS). 

Pentru angajatori, cardurile Edenred Cadou reprezintă beneficii deductibile în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului. Valoarea maximă neimpozabilă și nesupusă contribuțiilor obligatorii este, în prezent, de 150 de lei per eveniment. Pentru valori ce depășesc 150 de lei, se aplică impozitul pe venit de 10% și contribuțiile sociale obligatorii.

Cu ce te putem ajuta?