Skip to main content

Vrei să devii client Edenred?

Articole

Am lansat MyEdenred Pay, aplicația pentru plăți mobile dedicată utilizatorilor de Android din România

Din dorința de a simplifica viața de zi cu zi a tuturor, într-o perioadă de mari provocări pentru întreaga societate, am lansat Edenred Pay, propria soluție de plăți mobile pentru sistemul de operare Android disponibilă pentru toate beneficiile extrasalariale acordate în format digital. În prezent, o mare parte dintre beneficiarii Edenred România sunt utilizatori de Android, iar această soluție de plată mobilă îi va sprijini în procesul de adopție a noilor obiceiuri de consum online.

Beneficiarii soluțiilor digitale Edenred pot deja să descarce gratuit aplicația MyEdenred Pay din Google Play Store pe dispozitive care rulează Android 6.0 sau o versiune ulterioară și includ tehnologia NFC. 
 
Edenred Pay este o metodă de plată simplă și rapidă, ce presupune utilizarea unui dispozitiv personal mereu la îndemână – un smartphone care rulează Android – și implementează cele mai stricte standarde de securitate, precum tokenizarea. Beneficiarii cardurilor preplătite Edenred România pot face plăți contactless direct cu telefonul imediat ce au încărcat cardurile de beneficii extrasalariale în noua aplicație dedicată.

Plățile mobile cu Edenred Pay sunt acceptate în rețeaua națională de comercianți parteneri care au terminale POS contactless. Noua soluție de plată Edenred Pay aduce multiple beneficii și pentru comercianții parteneri – plățile la casele de marcat sunt fluidizate atunci când sunt realizate cu dispozitive mobile și ajută la diminuarea contactului uman între angajați și clienți. Edenred Pay nu presupune nicio dezvoltare sau investiție suplimentară din partea comercianților.
În această perioadă, cu atât mai mult, din rațiuni de siguranță și igienă, Edenred România face toate demersurile pentru a încuraja adopția soluțiilor digitale atât de către beneficiari, cât și de către clienții și comercianții parteneri.

În prezent, Edenred România oferă soluții pentru ca toți utilizatorii de carduri de beneficii: Edenred Ticket Restaurant, Edenred Vacanță, Edenred Cadou și Edenred Cultural să poată face plăți mobile.

La nivel global, Edenred a lansat 36 de soluții digitale în 21 de țări, fiind primul grup de servicii corporative preplătite care a oferit soluții de plată mobile.


 

Cu ce te putem ajuta?