Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Noutăţi
Noutăţi
Află ultimele ştiri şi noutăți de la Edenred!

Cora.ro s-a alăturat rețelei de parteneri Card Compliments® începând cu luna mai

02.08.2017
Începând cu luna mai, Cora.ro acceptă plăți online cu cardurile Compliments® de la Edenred, alăturându-se celei mai dezvoltate rețele de magazine afiliate.

Cora

Perfect pentru cumpărăturile preferate, pe Cora.ro poți achiziționa de la haine, accesorii pentru casă și familie şi până la alimente.

Cardul tău Compliments® este un card preplătit ce funcţionează asemănător cu un card de debit obişnuit, care însă nu percepe nicio taxă sau comision de administrare, nefiind un card bancar. În plus, cardurile sunt construite pe platforma Mastercard® și sunt prevăzute cu CIP și cod PIN, pentru tranzacții securizate.

Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu devine disponibil şi la Cora Ploieşti. Începând cu 26 iulie 2017, ploieștenii pot beneficia de cel mai nou serviciu oferit de Cora, prin care pot primi produsele preferate la ei acasă, printr-un singur click.

Edenred extinde în permanență rețeaua de magazine partenere, pentru confortul beneficiarilor de carduri. Dacă dorești să ne recomanzi un magazin care nu acceptă încă tichetele și cardurile Edenred, o poți face la adresa afiliat.romania@edenred.com.

Fii la curent cu soldul, istoricul tranzacțiilor și sumele încărcate pe cardul tău prin contul web Ticket On-the-Go și aplicația mobilă Ticket On-the-Go România.
Contul web și aplicația mobilă sunt oferite beneficiarilor de carduri emise de Edenred în mod gratuit.

Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15