Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Discuţii online TaxHouse
Discuţii online
TaxHouse
Fie că optezi pentru varianta tradiţională a tichetelor Ticket Cadou, fie pentru inovaţia modernă oferită de cardul Compliments, te bucuri de numeroase beneficii pentru compania ta: beneficii fiscale, beneficii logistice şi beneficii de imagine.

Aveţi întrebări despre acordarea tichetelor cadou de Paste?

Status: Discuţia s-a încheiat
27 martie 2017, 15:00 - 16:00
intrebari

Vezi mai jos beneficiile fiscale - Oferă Ticket Cadou® și Compliments® card în limita a 150 lei / beneficiar / eveniment și te bucuri de:

  • • Deductibilitate în limita a 5% de la calculul impozitului pe profit
  • • Scutire de la plata taxelor sociale
  • Scutire de la plata impozitului pe venit, la nivelul angajaților

De asemenea, dacă se acordă tichete sau carduri cadou cu ocazia altor evenimente decât cele menționate, dar care intră tot în categoria cheltuielilor sociale, acestea nu vor intra în baza de calcul a contribuțiilor sociale obligatorii, dar se va aplica impozit pe venit la valorile oferite.

Tichetele cadou sunt emise şi acordate în conformitate cu Legea 193/2006 privind tichetele cadou şi tichetele de creşă, cu normele de aplicare a acesteia şi cu prevederile Codului Fiscal.

Consultă regimul fiscal al tichetelor și cardurilor cadou.

Exemplu de calcul pentru acordarea tichetelor cadou:

De Paște, pot beneficia de tichete cadou atât salariații, cât și copiii minori ai acestora. Astfel, un salariat cu doi copii minori va primi tichete cadou neimpozabile în valoare de 150 lei, la care se adaugă câte 150 lei/copil - în total, 450 lei. Doi soți care lucrează la aceeași companie și au un copil minor vor primi 150 lei/adult, respectiv câte 150 lei pentru copil, totalizând 600 lei.

Întrebări
Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15