Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Edenred Online Posesori carduri
RO EN HU
RO
Articole

Articole

Citește articolele si studiile de caz de la Edenred!

Edenred lansează noi soluții de plăți mobile cu tichete de masă

27.02.2018
Edenred lansează noi soluții de plăți mobile cu tichete de masă
Grupul Edenred a lansat recent în Spania aplicaţia Android PayTM, care le asigură angajaților posibilitatea de a plăti cu tichete de masă prin smartphone. Compania a demarat și în România soluții digitale pentru tichete de masă.

Cu peste zece milioane de tranzacții mobile deja efectuate în 2017, Edenred a devenit primul jucător din industrie care a lansat un portofoliu global multi-brand de soluții de plăți mobile, acoperind trei continente (Europa, America Latină și Asia).

Grupul Edenred a lansat primul program de plăți mobile în Franța, în iulie 2016, urmat de Spania în decembrie 2016, cu aplicația Apple Pay pentru utilizatorii de carduri Ticket Restaurant, și va implementa în curând sistemul de plăți mobile în Italia pentru titularii de carduri ExpendiaSmart.

În Suedia, Edenred a introdus Samsung Pay în martie 2017 și va extinde în scurt timp soluția și în Brazilia. Edenred dezvoltă, de asemenea, soluții proprii în Finlanda, Italia, Slovacia și Taiwan.

Soluții digitale pentru tichete de masă în România
Edenred a demarat și în România soluții digitale pentru tichete de masă, odată cu lansarea cardurilor cu tichete de masă, în octombrie 2015. Succesul acestora în rândul angajaților și al companiilor a depășit toate așteptările: în doar 2 ani, peste 500.000 de angajați folosesc suportul electronic al tichetelor de masă emise de Edenred.

„Soluțiile de plăți mobile reprezintă viitorul pentru tichetele de masă. Clienții noștri și angajații lor ne-au arătat că sunt receptivi la soluții moderne, adaptate ritmului lor de muncă și de viață, astfel că  plățile mobile sunt pe radarul nostru pentru viitor”, spune Dana Sîntejudean, CEO al Edenred România.
Citiți și alte articole despre: tichete de masa , plati mobile , solutii digitale
Cere Ofertă personalizatăCere Ofertă personalizată
x
Cod verificare reload
Reîncarcă
Sau contactează-ne la telefon 021 301 33 15