edenred
 
  edenred  
 
 
 
 
edenred
   
  Noutati legislative

Posibilitate de plata a unor creante fiscale prin POS – Ordinul nr. 943/2016 reglementeaza tipurile de creante fiscale care pot fi platite prin intermediul cardurilor bancare prin POS. Prevederile acestui Ordin se aplica numai pentru persoanele fizice identificate fiscal pe baza codului numeric personal.
   
 
edenred Afla mai multe edenred
 
  edenred  
 
edenred
     
  Testimonial Continental

Viitorul este digital, iar Edenred este referentul pe piata cardurilor preplatite. Prin utilizarea cardurilor, operatiunile din cadrul companiilor client se simplifica: distribui cardurile o singura data, apoi le reincarci dintr-un click ori de cate ori doresti.
 
     
 
edenred Afla mai multe edenred
 
 
     
     
 
edenred
   
  Campionatul sportiv Edenred

Echipa Auchan, marea castigatoare la fotbal in cea de-a doua editie a „Campionatului Sportiv Edenred” Edenred Romania, lider pe piata tichetelor si a cardurilor preplatite, a organizat in data de 3 septembrie la Bucuresti cea de-a doua editie a Campionatului Sportiv Edenred - Fotbal si Tenis, la Complexul Sportiv Tei.
   
 
edenred Afla mai multe edenred
 
     
  edenred  
 
edenred
     
  Primul workshop Edenred adresat copiilor cu tema obiceiurilor alimentare sanatoase

“Cheful de joaca vine mancand sanatos!”, primul workshop organizat de Edenred Romania pentru educarea copiilor in privinta obiceiurilor alimentare sanatoase. Edenred Romania a organizat in luna septembrie 2016 primul workshop pe teme alimentare dedicat copiilor propriilor angajati, cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani.
 
     
 
edenred Afla mai multe edenred
 
 
     
     
 
   
  RECOMANDARI PENTRU TIMPUL LIBER
   
 
     
 
edenred
  I’Ladrino

Restaurantul I’Ladrino va invita sa gustati cele mai deosebite preparate, pregatite de renumiti maestri culinari, si sa serviti o gama variata de vinuri nobile.
   
 
edenred Afla mai multe edenred
   
 
     
 
edenred
  Milano Style

O vizita la salonul nostru de infrumusetare Milano Style iti ofera ocazia sa descoperi look-ul perfect pentru tine. Sfaturile stilistilor nostri profesionisti in materie de coafura, cosmetica, make-up, manichiura si pedichiura te ajuta sa fii in pas cu noile tendinte.
 
     
 
edenred Afla mai multe edenred
 
     
 
     
 
 
 
 
 
  Edenred Romania; Calea Serban Voda nr. 133, 040205, sector 4, Bucuresti: Tel.: 021 301 33 11; Fax: 021 301 33 44; www.edenred.ro