edenred            
 
 
   
     
  Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa nu mai ai grija distributiei tichetelor de masa luna de luna, iar angajatii tai sa se bucure de un suport modern si sigur?
Cu cardurile de masa Ticket Restaurant®, scapi de procedurile administrative complicate: distribui cardurile o singura data, apoi le reincarci dintr-un click ori de cate ori doresti.
 
 
   
Afla mai multe
 
 
 
 
 
Vrei să ştii ce fel de angajat esti ?
 
 
 
recomandari pentru timpul liber
BIBI Vacanţa are o experienţă de peste 15 ani în domeniul turismului, înregistrând în 2015 o cifra de afaceri de peste 2 mil. euro, fapt ce confirmă poziţia noastră de lider pe piaţa din Prahova.
 
Alege BIBI Vacanta
 
 
 
Fie ca esti in cautarea unui mic dejun savuros,a unui pranz rapid, sau doar intr-o pauza de masa, la Snack Attack vei gasi sandwich-uri proaspete, fresh-uri sanatoase din fructe si legume, salate, cafea aromata, patiserie si deserturi delicioase.
 
Alege Snack Attack
 
 
Aflat la numai 23 km de Targu Jiu, pe drumul national Curtisoara - Crasna - Novaci, Complexul Turistic Natura va ofera servicii complete de cazare, masa, organizare evenimente si agrement.
 
Alege Nature Inn
 
 
 
 
 
 
  Edenred Romania; Calea Serban Voda nr. 133, 040205, sector 4, Bucuresti: Tel.: 021 301 33 88; Fax: 021 301 33 11; www.edenred.ro