Edenred   Urmareste-ne si pe: Facebook Linkedin Google plus Slideshare Youtube
 
OFERA CADOUL PERFECT DE SARBATORI!
Da, exista un asemenea cadou, care-i poate multumi si pe colegii de la contabilitate, si pe cei de la marketing, chiar si pe cei de la financiar. E vorba de Ticket Cadou® sau Card Compliments®, produsele prin care ei pot sa-si aleaga fix ce-si doresc, in timp ce tu scapi de stresul alegerii cadourilor.
  Edenred Afla cum sa iti multumesti angajatii
 
TICHETE DE MASA PE CARD
Legea 142/98 privind acordarea tichetelor de masa a fost modificata pe 15 noiembrie 2013, pentru a include si tichete de masa in format electronic. In prezent, normele de aplicare sunt publicate pe site-ul Ministerului de Finante pentru consultare publica...
  Fii la curent cu acordarea tichetelor de masa
 
 
     
STUDIUL IDEAL MEAL: OBICEIURILE ALIMENTARE ALE ANGAJATILOR ROMANI   NOUTATI LEGISLATIVE
Edenred a lansat Ideal Meal - programul de incurajare a nutritiei sanatoase in randul angajatilor din Romania.   Ordinul nr. 3.001/2014 al presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala („ANAF”) a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 733 din 7 octombrie 2014.
  Citeste totul despre Ideal Meal
 
  Fii la curent cu ultimele noutati legislative
     
RECOMANDARI PENTRU TIMPUL LIBER
 
   
 
   
Te grabesti? Vino sa iei pranzul la noi in doar 45 de minute! Trattoria Buongiorno Lido te asteapta in fiecare zi intre orele 12:00-18:00 cu o oferta generoasa de meniuri de pranz la doar 20,9 lei.   Colectia La Femme de seara din acest an este formata dintr-o selectie riguroasa a rochilor de seara pe care vi le recomandam  cu drag.
  Nu rata oferta Trattoria Buongiorno Lido
 
  Afla mai multe detalii despre colectie
     
 
 
Ticket Restaurant Ticket Cadou Compliments Ticket Asist Ticket Medica Ticket Cresa
 
Edenred Romania SRL
Telefon: 021 301 33 11
Fax: 021 301 33 44
www.edenred.ro