Edenred   Urmareste-ne si pe: Facebook Linkedin Google plus Slideshare Youtube
 
Ofera un cadou elegant!
SUSTINEM CAMPANIA "DOI LA SUTA"
Edenred Romania sustine campania "Doi la suta", prin care contribuabilii, persoane fizice, sunt incurajati sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2014 catre o entitate non profit pana la data de 15 mai 2015.
  Edenred Afla totul despre campania 2%
 
NOUTATI LEGISLATIVE
Deduceri pentru cheltuielile de cercetare-dezvoltare. Ordinul nr. 256/3.331/2015 aduce anumite modficari si completari Normelor privind deducerile pentru cheltuielile de cercetare-dezvoltare la determinarea profitului impozabil, in vederea alinierii acestora la prevederile Codului fiscal.
  Citeste pe larg noutatile legislative
RECOMANDARI PENTRU TIMPUL LIBER
 
   
 
   
  Gama de minigrisine BenneFit a fost creata in intampinarea trebuintei consumatorilor pentru o categorie de snacksuri sanatoase, corecte nutritional si placute gustativ – ca o alternativa necesara fata de obisnuitele snacksuri junk-food.  
 
  Societatea Solmar Trading Grup, una dintre cele mai renumite companii de retail, cu o vechime de peste 15 ani pe piata romaneasca de profil.  
  Afla mai multe despre BenneFit
 
  Afla mai multe detalii despre companie
     
 
 
Ticket Restaurant Ticket Cadou Compliments Ticket Asist Ticket Medica Ticket Cresa For an easier life
 
Edenred Romania; Calea Serban Voda nr. 133, 040205, sector 4, Bucuresti: Tel.: 021 301 33 88; Fax: 021 301 33 11; www.edenred.ro