Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
Kockázat- és baleset-biztosítás

Kockázat- és
balesetbiztosítás

A kockázat- és balesetbiztosítás járulékos szolgáltatás, amelyben hűséges ügyfeleink részesülhetnek, azzal a feltétellel, hogy a társaság alkalmazottai legalább 15 Ticket Restaurant étkezési utalványt kaptak abban a hónapban, amelyben a biztosítási díjat fizetik.

Hogy működik a balesetbiztosítási szolgáltatás

Az Edenred által nyújtott biztosítás a nap 24 órájára érvényes és amennyiben az ügyfél-társaság egy vagy több alkalmazottát is érintő baleset történt, akik Ticket Restaurant étkezési utalványt kaptak és használnak, akkor kártérítés fizetését teszi lehetővé.

Baleseten olyan eseményt értünk, amely előre nem látott, külső, előre nem látható és erőszakos, véletlenszerű és az adott alkalmazottak akaratától független oknak tulajdonítható, amely testi sérülést vagy halált okoz - a fenti esemény közvetlen oka.

Teljességében átvállaljuk a biztosítási díj költségét, a biztosított kockázatok változatossága a legtöbb munkabalesetet lefedi. Így kiküszöböljük biztosítási kötvény megkötésének szükségességét vállalati szinten, amelynek nagy pénzügyi vonzata van.

A kockázat- és balesetbiztosítási programot az Edenred a Gras Savoye brókercég közvetítésével és a Groupama Rt-vel partnerségben biztosítja ügyfeleinek.

Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315