Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
A Compliments személyesítő alkalmazás

A Compliments
személyesítő alkalmazás

A Compliments® kártya az első romániai előrefizetett kártya jogi személyek számára, amely motiváló elemként használható mind az alkalmazottakkal való viszonyban mind az értékesítési hálózat ösztönzéséért folytatott marketing-kampányban és az értékesítési hálózat, az ügyfelek vagy üzleti partnerek jutalmazására.

Személyesítsd Compliments® kártyádat társaságod óhajai szerint!

A Compliments Co-branded kártya, az első, kizárólag a romániai társaságoknak szánt teljesen személyesíthető kártya, amely zöld utat ad a képzeletnek és a rugalmasság és emlékezetesség optimális kombinációja.

A Compliments kártya a marketing- és kommunikációs kampányok és a márka-aktiválás hatékony eszköze és az ügyfél grafikai identitása függvényében személyesíthető, így emékezetes ajándék, olyan desing-nal, amely a márkaismertséget optimálisan garantálja.

A Compliments Co-branded kártya ugyanakkor az Ön társaságának, partnereinek és ügyfeleinek számos adó- és logisztikai kedvezményt biztosít és differenciálást és innovációt hoz be a béren kívüli juttatási és jutalmazási programok megvalósításába.

Az Edenred tanácsadást biztosít Önnek a design megvalósításában, a társaság megtervezésében valamint a kártyából, kísérőlevélből és borítékból álló bemutatkozási készlet kialakításában.

Engedje szabadon képzeletét és alkosson elképzeléseinek megfelelő kártyát!

Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315