Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
Utilizatori carduri 021 301 33 66
Companii 021 301 33 15
Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
Beszámolók

Beszámolók

Partnereink beszélnek projektjeikről és arról, hogyan járult hozzá a velünk való együttműködés a profit növekedéséhez és vállalkozásuk bővüléséhez.

Becsi Emese mérnök-közgazdász, gazdasági igazgató Impex Aurora Kft

"Az Edenrednek mind a szolgáltatásaival és termékeivel mind pedig a szerződéses feltételek pontos teljesítésével nagyon elégedettek vagyunk, mindig pozitívan reagálnak a kéréseinkre, a helyi ügynök pedig segít nekünk a szerződéses szolgáltatások lebonyolításában."

Jozsef Kuszalik, vezérigazgató Micro Mapper Kft

"Úgy gondolom, hogy az étkezési utalványok az alkalmazottak motiválásának gazdaságos módját jelentik. Az utalványok könnyedén hazsználhatók élelem vásárlására, az alkalmazottak elégedettek, hogy Ticket Restaurant étkezési utalványt kapnak. Én mint menedzser jelentős összegeket takaríthatok meg a cégnek és úgy gondolom, hogy az étkezési utalvány-rendszer egy win-win-win az összes érdekelt felek számára."

Apetroaei Virginia, ügyvezető Apetroaei Servcom SRL

"Mielőtt regisztráltam volna az Edenred Online-ra, a megrendeléseket faxon adtam le, nem tudtam, milyen előnyös az internetes rendelés. Felfedeztem, hogy Edenred Online a megrendelés lehetősége mellett egy csomó más ingyenes szolgáltatást is nyújt. Például az, hogy a proform számlát a megrendelés leadása után automatikusan megkapom, és hozzáférésem van a megrendelések és számlák történetéhez, számomra valós előnyt jelent. Követhetem a megrendelés küldésének állapotát és részleteket róla bármikor és bármely órában, ha egyszerűen bejelentkezem az Edenred Online-ra. Biztos hogy továbbra is az interneten adom le a megrendeléseket!"

Paula Fedoreanu közgazdász, emberi erőforrás menedzser Hiperdia Rt

"Az Edenred Románia társaságot mint étkezési utalvány és ajándékutalvány-szállítót a rendkívüli minőségű szolgáltatásaiért és az utalványrendelés és -leszállítás hatékonyságáért választottuk. Az Edenred csapata bebizonyította, hogy olyan szakemberekből áll, akik tanácsadást is tudnak nyújtani és megadják a megfelelő segítséget a legjobb megoldás kiválasztására, amikor pontos igénylésünk volt az utalványokkal vagy más motivációs és lojalitás-megoldásokkal kapcsolatban."

Constantin Mihaela közgazdász, pénzügyi menedzser Energo Brassó

"Azért választottuk étkezési utalvány- és szociális és béren kívüli juttatás-beszállítónak az Edenred Romániát, mert tapasztalt, komoly, pontos és operatív, amit a hosszas együttműködésünk alatt bebizonyított. A helyi Edenred ügynök, aki sokszoros szakmai képességekkel rendelkezik, döntő módon hozzájárult a két társaság közti hosszú életű együttműködéshez."

Adriana Ciubotaru, emberi erőforrás menedzser Kuhnke Production Románia Kft

"2000-től kezdve hatékonyan együttműködtünk az Edenred Romániával, a helyi ügynök egész együttműködésünk során dinamikusan és lelkesen tevékenykedett. Az Edenred Románia Kft-t megbízható partnernek tekintjük, profi csapattal rendelkezik, amely az évek során komolyságról, pontosságról és felelősségről tett bizonyságot. A szociális és béren kívüli juttatásokra tett megoldási javaslataival az Edenred könnyebbé teszi életünket."

Gergely Ladislau mérnök, vezérigazgató Matrita Rt

"Az Edenred Románia Kft-t javasoljuk, mert profi és megbízható partner az étkezési utalványok szállításában, az együttműködés vele mind a megrendeléskor, szállításkor, mind pedig a támogató szolgáltatásoknál hatékony. Az Edenred Románia Kft csapatát komolyság, pontosság és ügyfélorientáltság jellemzi."

Dobra Laszlo, vezérigazgató Secuiana Rt

"Már 2000 óta működünk együtt az Edenred Romániával és a kínált termékekkel és szolgáltatásokkal, az együttműködő személyzet gyorsaságával és rugalmasságával nagyon elégedettek vagyunk."
Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315