Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
Az Edenred a világban

Az Edenred
a nagyvilágban

Az Edenred, a Ticket Restaurant® étkezési utalvány feltalálója, a társaságoknak szánt előrefizetett szolgáltatások világszintű vezetője, olyan megoldásokat tervez meg és szolgáltat, amelyek az alkalmazottak életét megkönnyítik és a szervezetek hatékonyságát növelik.

2010-ig a társaság jogi megnevezése Accor Services volt, de az Accor csoport szállodáinak az Előrefizetett Szolgáltatások csoporttól való elválása folytán az Accor Services Edenredre változtatta megnevezését.

Az Edenred részvényeit a párizsi NYSE Euronext tőzsdén is jegyzik, 42 országban tevékenykedik, 6 300 alkalmazottja, közel 660 000 ügyfél társasága és szervezete, 1,4 milió társult partnere és 41 millió kedvezményezettje van.

Ezek a megoldások garantálják az alapoknak a megadott célokra való felhasználáást és a szervezeteknek lehetővé teszik a tevékenység hatékony megszervezését a következő területeken:

  • Munkavállalói juttatások
  • Szakmai kiadások menedzsmentje
  • Motivációs és jutalmazási programok

A csoport gazdag szakértelemmel rendelkezik a szociális juttatási programok alkalmazásában, közintézmenyekkel partnerségben.

Törekvéseink

Differenciált és minőségi megoldások megalkotása és szolgáltatása ügyfeleink szükségleteinek kielégítéséért, hogy kedvelt partnerük lehessünk.

Küldetés

Küldetésünk olyan megoldások megalkotása és fejlesztése, amelyekaz alkalmazottak életét megkönnyítik és a szervezetek hatékonyságát növelik.

Üzletünk lényege

Az üzleti és a közszférából származó üftfeleinknek olyan megoldások megtervezése és felajánlása, amelyek a kedvezményezetteknek pluszjövedelmet tesznek lehetővé a vásárlóerő növekedéséért, jól meghatározott céllal.

Szakértelmünk

Biztosítjuk, hogy az ügyfeleknek, társaságoknak és a közszférának szánt alapok az előirányzás szerint kerülnek felhasználásra, hatékony módon.

Üzleti modellünk

Lásd az Edenred csoportról készült videót

Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315