Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
Ki adhat előrefizetett utalványt

Ki adhat előrefizetett
utalványt és kártyát

Bármely cég, az alkalmazottak számától és a tevékenységi körtől függetlenül, választhatja a béren kívüli juttatást . Az étkezési utalvány, ajándék-utalvány és kártya, üdülési utalvány ill. bölcsődei utalvány formájában adott béren kívüli juttatás adható az alkalmazottaknak vagy egyes esetekben ügyfeleknek vagy együttműködő partnereknek.

Az étkezési utalványt olyan természetes vagy jogi személy adhatja, aki egyéni munkaszerződés alapján alkalmaz munkavállalókat. Ily módon mind a kis cégek , mind a nagy vállalatok, közjegyzői irodák vagy más szabadfoglalkozásúak adhatnak alkalmazottaiknak étkezési utalványt, számuktól függetlenül.

Tudj meg többet a Ticket Restaurant étkezési utalványról

 

Ajándék-utalványt és -kártyát bármely társaság használhat, amely egyéni munkaszerződéssel alkalmaz munkavállalókat, a specifikus törvénykezésben előírt határok közt és alkalmakkor. Ugyanakkor, bármely társaság, amely marketing-tevékenységet folytat vagy az üzleti partnereit a protokollalapból jutalmazó akciókat szervez, jutalmazásra és hűségessé tételre használhatja az ajándék-utalványt.

Tudj meg többet a Ticket Cadou-ról és a Compliments-ről

 

Az üdülési utalványt a munkáltatók az egyéni munkaszerződéssel alkalmazott munkavállalóiknak adhatják, a munkaképesség visszaszerzése és megőrzése céljára. Az üdülési utalvánnyal az alkalmazottak társult turisztikai egységekből turisztikai csomagokat szerezhetnek be: turistairodákból, szállodákból, panziókból, gyógykezelési és szabadidős központokból. Annak feltétele, hogy a munkáltató üdülési utalványt adhasson alkalmazottainak, az, hogy az előző évben a társaság profitot vagy nyereséget valósítson meg, a társaság típusától függően.

Tudj meg többet a Ticket Vacanta üdülési utalványról

 

A szociális támogatási utalvány a pénzben vagy termékben adott segély alternatívája azon szervezetek számára, amelyek szociális programokat bonyolítanak le. A Ticket Asist könnyedés hatékonyan használható eszköz a társaságok, intézmémyek és szervezetek számára, a szociális felelősségvállaláshoz.

Tudj meg többet a Ticket Asist utalványról

 

A bölcsődei utalványt a munkáltatók olyan egyéni munkaszerződéssel alkalmazott munkavállalóknak adhatják, akik a gyereknevelési szabadság helyett a munkába való visszatérést választják.

Tudj meg többet a Ticket Cresa utalványról

 

Az egészségügyi ellátási utalványt a munkáltatók az egyéni munkaszerződéssel alkalmazott munkavállalóknak adhatják, rugalmasabb és hatékonyabb módon mint a hagyományos klinikai bérletet.

Tudj meg többet a Ticket Medica-ról

 

Edenred Ügyfélkalauz letölt

Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315