Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
A rendelés módozatai

A rendelés
módozatai

Állunk rendelkezésedre, hogy felvegyük rendelésedet! Rendelhetsz az Edenred által kibocsátott utalványt - étkezési utalvány, ajándékutalvány, üdülési utalvány, szociális támogatási utalvány, bölcsődei utalvány - igényeid szerint, az interneten vagy klasszikus módon.

Az Edenred Online rendelési felület

Az Edenred Online rendelési felület a az Edenred Románia ügyfeleinek az 1. számú rendelési módszer és az Edenred által kibocsátott utalványok rendelésének leghatékonyabb módja, amely napi kényelmed érdekében megoldásokat kínál. Az Edenred Online-on az ügyfelek megrendeléseiket online helyezhetik el, proforma és fiskális számlákat tölthetnek le vagy követhetik rendeléseik helyzetét a reális időben, ugyanakkor fenntarthatják velünk a kapcsolatot.

Melyek az Edenred Online-on a rendelési lehetőségek:

Online rendelésedet háromféleképpen adhatod le:

1. Egy meglévő rendelésből kiindulva (abban az esetben, ha az aktuális rendelés részletei azonosak a múltbeliekkel és csak kisszámú módosítást kell elvégezni);

2. Egy személyesített Excel fájl letöltésével majd feltöltésével (abban az esetben, ha az alkalmazottak utalványait személyesíteni óhajtják vagy sok bevezetendő részlet van);

3. Minden rendelési részlet egyéni kitöltésével (abban az esetben, ha az aktuális rendelésre csak kisszámú részletet óhajtanak bevezetni).

Milyen utalványt rendelhetsz az Edenred Online-on?

- Ticket Restaurant

- Ticket Cadou

- Ticket Asist

- Ticket Cresa

- Ticket Medica

Milyen előnyökben részesülsz az Edenred Online-on rendelve?

Az ügyfelek ingyenesen regisztrálhatnak az Edenred Online felületen, így többféle előnyben részesülnek:

  • Az rendelést automatikusan visszajelzik és azonnal belép a termelésbe;
  • Azonnali hozzáférés a proforma számlához a rendelés elküldése után;
  • A fiskális számla és a rendelések története az oldalon tárolódik és bármikor, bármely számítógépről elérhető;
  • A kifizetés bizonyítékát közvetlenül tárolja a platformon;
  • A szállítás állapota a reális időben követhető;
  • A szállítási címek és elosztó pontok címének aktualizálása

Hogy regisztrálhatsz az Edenred Online-on?

Az Edenred Online használatához Edenred-ügyfélnek kell lenned.

Az ügyfél-fiók-létrehozás 1 percet tart!

1. A www.edenred.ro oldalon lépj az Edenred Online felületre

2. Lépj a "Fiók létrehozása" gombra

3. Töltsd ki az ügyfélkódot (a számlára van nyomtatva) és a társaság adószámát (CUI) majd nyomd meg a "Regisztráció" gombot.

4. Töltsd ki a "Felhasználói részletek" szakaszt, jelöld meg az "Elfogadom a feltételeket" négyzetet és nyomd meg a "Fiók létrehozása" gombot.

Fiók létrehozási kérésedet a legrövidebb időn belül jóváhagyják és kapsz egy e-mailt az Edenred Online felületre való lépés részleteivel.

Az ügyfélfiók validálása után ingyen elhelyezheted utalvány-megrendeléseidet, és az Edenred által kínált összes előnyben részesülsz!

CIEL

Kezeld egyszerűbben a társaság számait.

Rendelj Ticket Restaurant, Ticket Cadou és Ticket Vacanţa utalványt közvetlenül a CIEL Salarii alkalmazással. Így a CIEL Salarii könyvelési műveletei mellett könnyebben, gyorsabban, tévedés nélkül beszerezheted és kezelheted az Edenred-utalványokat.

 

Melyek ennek az előnyei?

Az Edenred-CIEL partnerség konkrét előnyöket jelent az utalvány-rendelésre nézve. A partnerség a kezdetektől így volt kitalálva és így is megy tovább.

 

E lőnyök:

- a munkaidő-nyilvántartás alapján névreszóló rendelést tehetsz, nincs szükség külön nyilvántartásra, mert a munkaidő-nyilvántartás közvetlenül a CIEL Salarii applikációból származik. Így a rendelés gyorsabb, egyszerűbb és minimális tévedési kockázattal jár.

- a szociális hozzájárulások és illetékek összes könyvelési bejegyzése és számításe közvetlenül az alkalmazásból történik, pótlólagos számításra nincs szükség

- ha a CIEL salarii alkalmazás felhasználója vagy, akkor az Automatikus rendelés funkció ingyenesen elérhető, jelentősen egyszerűsítve a cselekvést.

Miért CIEL?

Azért választottuk azt, hogy együttműködjünk a CIEL-lel, mert legjobbak abban, amit csinálnak: software alkalmazások a könyvelésben és gazdaságirányításban.

Mi, a szolgáltatási utalványok piacvezetője és a CIEL, a könyvelési software piacvezetője a kis és közepes társaságok szegmensében, azt tűztük ki célul, hogy innovatív szolgáltatásokat indítsunk el és hozzájáruljunk a kis és közepes társaságok erőfeszítéseihez akik ebben a nehéz időszakban megpróbálják hatékonnyá tenni és egyszerűsíteni műveleti tevékenységeiket.

Fax

Az internetes hozzáféréssel nem rendelkező ügyfelek, akik nem tudják az Edenred Online felületen feladni a rendelést, küldhetnek megrendelést faxon a megrendelési jegy felhasználásával.

Kérd a megrendelő űrlapot, töltsd ki és küldd el faxon a 021 301 33 44 számra vagy e-mailen a comanda.romania@edenred.com címre.

És ne felejtsd el! Az Edenred Online rendelési felület az 1. számú rendelési mód az Edenred Románia ügyfelei számára, úgyhogy ha még nincs ingyenes fiókod, most itt az alkalom, hogy létrehozd!

Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315