Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
A Ticket Restaurant ebédszünet

A Ticket Restaurant
ebédszünet

Tudod mit nyersz az étkezési utalvánnyal? Egy nagyszerű ebédszünetet kedvelt kollegáid társaságában, amikor kiépítheted és megszilárdíthatod társadalmi kapcsolataidat! Sőt mi több, a munkaterületen kívül eltöltött ebédszünet a felgyűlt feszültség és stressz csökkentését is elősegíti. Tehát, fogd az étkezési utalványt és használd fel étkezésre ebédszünetben kollegáid társaságában!

Válasszon jó helyszínt a Ticket Restaurant®-tal elfogyasztott ebédhez!

Az ebédszünet minden alkalmazottnak a nap abszolút fontos pillanata, amely hozzásegít az energia növeléséhez és a motivációs szint emeléséhez, ami azt jelenti, hogy a nap második részében termékenyebbek vagyunk.

A Ticket Restaurant® a Metropotam.ro-val együttműködve egy sor ajánlást készített önnek jó helyszínekről, ahol a jól megérdemelet ebédszünetet élvezheti!

5 cukrászda, ahol fizethetsz étkezési utalvánnyal

5 cukrászda, ahol fizethetsz étkezési utalvánnyal

Az édességek arra valók, hogy megszépítsék a napot, kielégítsék az étvágyat és biztosítsák a szükséges energiát.

Tehát, ha egy ízletes desszerthez van kedved, mi adunk egy ötletet - 5 cukrászda jegyzékét, ahol a Ticket Restaurant® kártyával fizetve egy jó süteményt élvezhetsz.
Read more
4 bukaresti bevásárló központ, ahol fizethetsz étkezési utalvánnyal

4 bukaresti bevásárló központ, ahol fizethetsz étkezési utalvánnyal

Ebédszüneten vagy bevsárló körúton vagy. Szerencsére a bukaresti bevásárló központokban használhatod az étkezési utalványt a számla kiegyenlítésére.

Az étkezési utalvány lehetővé teszi, hogy specifikus román, ázsiai, fast-food vagy más étteremben ebédelhess. Így tehát az étkezési utalvány rugalmas, mint a pénz és hasznos, valahányszor egy bevásárló központban vagy és valami jót ennél.
Read more
Helyek a régi központban, ahol étkezési utalvánnyal fizethetsz

Helyek a régi központban, ahol étkezési utalvánnyal fizethetsz

A táplálék energiává alakul, amire testünknek a normális paraméterekkel való működéshez szüksége van. Ezért nem élhetünk táplálék nélkül. De vannak napok, amikor nekilátunk a munkának és az ebédet elhanyagoljuk, vagy mert a városban vagyunk vagy mert nincs pénzünk, vagy mert fogyni akarunk (az éhezés téves fogyókúra).
Read more
10 bukaresti vendéglő, ahol fizethetsz étkezési utalvánnyal

10 bukaresti vendéglő, ahol fizethetsz étkezési utalvánnyal

Az étkezési utalványban részesülő alkalmazottak többsége szívesebben vásárolja le élelmiszerüzletben, szupermarketben vagy hipermarketben, kevesen tudják, hogy a vendéglőkben, pizzériákban, gyorséttermekben, étkezdékben stb. is felhasználható a számla kifizetésére. Valójában, az étkezési utalvány elsősorban a vendéglői számla kifizetésére használható, elég sok étteremben (erre a célra is találták ki tulajdoképpen).
Read more
Éttermek házhoz szállítással, ahol étkezési utalvánnyal fizetsz

Éttermek házhoz szállítással, ahol étkezési utalvánnyal fizetsz

Megéhezel otthon vagy az irodában, de nincs kedved sem főzni, sem elmenni akár a legközelebbi étterembe. Logikus, hogy a következő természetes lépés, hogy vedd a telefont és rendelj valami ennivalót. De tudtad, hogy pénz helyett a rendelést a munkahelyeden kapott étkezési utalvánnyal is fizetheted?
Read more
Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315