Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
Az előrefizetett kártya rendszere

Az előrefizetett
utalványok rendszere

Az előrefizetett szolgáltatási utalványok rendszere Romániában több mint 15 éve működik, amikor az Edenred (volt Accor Services) a Ticket Restaurant étkezési utalványt bevezette, mint az alkalmazottak ebédelését szolgáló eszközt, amely a munkahelyi teljesítmény fenntartását szolgálja.
Az étkezési utalványok rendszerének mechanizmusa Romániában ugyanaz, mint amit a világ több mint 40 országában több mint 60 éve használnak, s amelynek bizonyított pozitív hatása van a társaságokra, a kedvezményezettekre, a társult üzletekre és az államra is, a feketegazdaság visszaszorítása révén.
sistemultichetelorhu

1. Az Edenred az ügyfelektől - társaságok vagy közintézmények - kapott rendelés alapján bocsát ki előrefizetett szolgáltatási utalványt: étkezési utalványt, ajándékutalványt, üdülési utalványt, bölcsődei utalványt, szociális támogatási utalványt;

2. Az ügyfelek 24 óürán belül megkapják a cég székhelyén a megrendelt utalványokat és kiosztják az alkalmazottaknak ;

3. A kedvezményezettek az Edenred által kibocsátott utalványokat a legszélesebb társult üzleti hálózatban használják fel különféle vásárlásokra;

4. A társult üzletek forgalmazott termékeikért és szolgáltatásaikért elfogadják az Edenred utalványokat fizetőeszközként.

A fizetőeszközként kapott Edenred utalványok ellenértéke megtérítése érdekében a társult üzletek elküldik az Edenred székhelyére az ügyfelektől begyűjtött utalványokat. Ezután az Edenred megtéríti a társult partnereknek az utalványok ellenértékét.

Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315