Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.
021 301 33 15 Rendelj az Edenred Oline-nal
RO EN HU
HU
A társult partnerek előnyei

Az Edenred társult
partnerek előnyei

Fogadd el egységedben az Edenred által kibocsátott előrefizetett utalványt és kártyát fizetőeszközként és új ügyfeleket nyersz, a meglévőket hűségessé teszed és növeled bevételeidet! Havonta alkalmazottak milliói használják az Edenred által kibocsátott előrefizetett utalványt és kártyát termékek és szolgáltatások vásárlására a társult partnereknél, mert pluszjövedelemmel rendelkeznek, ami vásárlóerejüket növeli.

Milyen előnyei vannak az Edenred társult partnereknek?

Az üzleti forgalom növekedése és vállakozásod fejlődése

Több mint 1 500 000 alkalmazott kap Ticket Restaurant étkezési utalványt, Ticket Cadou ajándékutalványt, Compliments kártyát, Tichet vacanta üdülési utalványt,Ticket Asist szociális támogatási utalványt. Ezek az alkalmazottak keresik a legmegfelelőbb helyeket, ahol az utalványokat levásárolhatják.

Sőt, az ügyfelek az utalvánnyal beszerzett termékek mellett további vásárlásokat tehetnek, és így hozzájárulnak az eladások növekedéséhez.

Részesülj a forgalom 25%-os növekedésében az Edenred által kibocsátott utalványok formájában odavonzott összegeknek köszönhetően!

Az Edenred által kibocsátott utalványokat használó ügyfelek hűségessé tétele

Az előrefizettt utalványok és kártyák felhasználói akik a te üzletedben vásárolnak, minden alkalommal visszajönnek, ha megtalálták, amit óhajtanak.

A vásárló áradatának növekedése

Új ügyfeleket vonzhatsz, akik bizonyos termékeket és szolgáltatásokat nem vásároltak, amikor még nem használtak előrefizetett utalványt és kártyát.

Pontos célzással Edenred által biztosított promoválás

Az Edenred ingyenes teret biztosít a www.edenred.ro oldalon és az újságokban, brosúrákban, szórólapokban való promováláshoz. Ugyanakkor speciális díjszabással promoválhatod termékeidet és szolgáltatásaidat közvetlenül az utalvány-füzetecskéken, amelyeket havonta megkap a mintegy 1 500 000 alkalmazott.

Megtérítési és elszámolási módozatok

  • Megtérítés az Edenred székhelyén

Az utalványok értékének megtérítése érdekében az utalványokat elküldheted a bukaresti székhelyünkön levő Megtérítési Ügynökséghez, a társaságod adataival személyesített megtérítési kimutatás kíséretében. A társulási szerződés aláírásakor az elszámolásra választhatsz 5 napot, 10 vagy 15 napot.

  • megtérítés a Selgros Cash & Carry vagy Metro Cash & Carry által

Az Edenred által kibocsátott utalványokat helyben is megtérítheted a városodban a Selgros vagy Metro üzletben, élelmiszeri és nem élelmiszeri áruk beszerzésére, az utalványra felírt névértékben.

  • Az inkasszált összegek megtérítése Compliments kártyával

A Compliments kártyával az üzletedben elköltött összegek gyorsan megtéríthetők, kb. 24 óra alatt, az ügyeletet lebonyolító elfogadó bankban nyitott bankszámlán keresztül.

Rugalmas megtérítési határidők

Választhatod az utalványok kifizetésére a rugalmas kifizetési határidőket, társaságod likviditási szükségletei függvényében.

e-Factura

e-Factura: A számlát sokkal gyorsabban megkapod és 24 órás hozzáférésed van a számládhoz!

Hogyan leszel Edenred társult partner?

Egyszerűen és gyorsan lehetsz Edenred társult partner, ha a következő lépéseket követed:

1. Aláírod az Edenred-del a társulási szerződést

2. Fizetőeszközként elfogadod az Edenred utalvány-típusokat, amelyekre a szerződést aláírtad és üzletedet megjelölöd a tőlünk kapott öntapadós címkékkel

3. Visszaküldöd nekünk megtérítésre az ügyfelektől kapott utalványokat

4. Kifizetjük neked az utalványok ellenértékét

Kérjen egyedi ajánlatot
x
Ellenőrző kód reload
Reload
Vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon 0213013315