Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

De ce Edenred?

Lider mondial în servicii de tichete preplătite, Edenred oferă companiilor soluţii inovative pentru motivarea salariaţilor şi fidelizarea colaboratorilor, garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate.
24.10
2014
Edenred achiziționează 34% din acţiunile UTA
Edenred a achiziționat o participaţie de 34% la Union Tank Eckstein (UTA), un emitent important de carduri de combustibil pentru flotele de...
Detalii
16.10
2014
Concurs Ticket Restaurant - Masa ta ideală
Cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentaţiei, Edenred lansează pe Facebook concursul “Masa ta ideală” la care pot participa toţi beneficiarii...
Detalii
Studiu Edenred: obiceiurile alimentare ale angajaţilor români
Obiceiurile alimentare ale angajaţilor români le pun în pericol sănătatea. Angajaţii români mănâncă în grabă, la ore neregulate,...
Detalii
 
Compliments Vacanța – noul card de concediu
Cardul Compliments Vacanţa este modalitatea modernă de a oferi vacanţa ideală prin simpla încărcare pe card a primelor de concediu.
Detalii
 
Discuții online
Edenred şi cabinetul de consultanţă fiscală TaxHouse îţi răspund periodic la întrebările privind acordarea tichetelor de masă, tichetelor de vacanţă, tichetelor cadou sau cardurilor Compliments. Clienţii şi partenerii afiliaţi pot beneficia de consultanţă gratuită în timpul orelor de desfăşurare a discuţiilor online.
Vezi toate discuţiile
Discuţia s-a încheiat
09.04
2014
15:00 - 16:00
Acordarea tichetelor cadou si a cardurilor Compliments de Paste

Angajații tăi se gândesc deja la ce o să primească din partea ta de Paște.

Dar cum să îi împaci pe toți? Oferă-le tichete cadou Ticket Cadou® sau carduri...

Vă răspunde:
Gheorghe Enache, Senior Tax Manager
Vezi discuţia
Testimoniale
"Recomandam compania Edenred Romania SRL ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru furnizarea tichetelor de masa, colaborarea fiind eficienta atat in cadrul procesului de comanda, livrare, cat si al serviciilor suport oferite. Echipa Edenred Romania SRL este caracterizata de seriozitate, punctualitate si orientare catre client."
Ing. Gergely Ladislau,
Director General Matrita SA
Continuare