Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

De ce Edenred?

Lider mondial în servicii de tichete preplătite, Edenred oferă companiilor soluţii inovative pentru motivarea salariaţilor şi fidelizarea colaboratorilor, garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate.
29.05
2015
Tichete de masă 2015: valoarea nominală s-a...
Începând cu luna mai 2015, valoarea nominală a tichetului de masă s-a majorat, de la 9,35 lei la 9,41 lei.
Detalii
28.05
2015
Tichete de creșă 2015: valoarea sumei...
Suma lunară acordată de angajatori sub forma tichetelor de creşă rămâne la valoarea de 440 lei, precum în semestrul II al anului 2014,...
Detalii
Barometrul Edenred - Ipsos 2015: satisfacţia, motivaţia şi aşteptările angajaţilor europeni
Nivelul salarial și păstrarea locului de muncă rămân principalele motive de preocupare pentru salariații europeni, ca şi în 2014, dar a...
Detalii
 
Crește valoarea business-ului tău prin acordarea de tichete de masă
Un business puternic care își dorește să crească investește în oamenii săi și are grijă de interesele acestora. Ca angajator, ai sarcina...
Detalii
Testimoniale
"Suntem foarte multumiti atat de serviciile si produsele oferite de Edenred, cat si de indeplinirea intocmai a conditiilor contractuale, raspund mereu pozitiv solicitarilor noastre, iar agentul de zona ne ajuta la buna desfasurare a serviciilor contractate."
Ing. Ec. Balazs Becsi Emese,
Director economic Impex Aurora SRL
Continuare
 
Discuții online
Edenred şi cabinetul de consultanţă fiscală TaxHouse îţi răspund periodic la întrebările privind acordarea tichetelor de masă, tichetelor de vacanţă, tichetelor cadou sau cardurilor Compliments. Clienţii şi partenerii afiliaţi pot beneficia de consultanţă gratuită în timpul orelor de desfăşurare a discuţiilor online.
Vezi toate discuţiile
Discuţia s-a încheiat
05.02
2015
15:00 - 16:00
Noutăţile normelor de aplicare a Legii 142

Normele de aplicare a Legii 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă au fost...

Vă răspunde:
Gheorghe Enache, Senior Tax Manager
Vezi discuţia
Testimoniale
"Incepand cu anul 2000, am colaborat in mod eficient cu Edenred Romania, agentul de zona actionand dinamic si cu entuziasm pe tot parcursul colaborarii noastre. Apreciem compania Edenred Romania SRL ca fiind un partener de incredere, cu o echipa profesionista care pe parcursul anilor a dat dovada de seriozitate, punctualitate si responsabilitate. Prin furnizarea de solutii pentru pachetele de beneficii extra-salariale si sociale, solutiile Edenred ne fac viata mai usoara."
Adriana Ciubotaru,
Manager Resurse Umane Kuhnke Production Romania SRL
Continuare