Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

De ce Edenred?

Lider mondial în servicii de tichete preplătite, Edenred oferă companiilor soluţii inovative pentru motivarea salariaţilor şi fidelizarea colaboratorilor, garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate.
19.01
2015
Tichete de masă pe card – interviu cu Dana...
Dana Sîntejudean, directorul comercial al Edenred, discută despre tichetele de masă electronice în emisiunea ZF Live, oferită de Ziarul...
Detalii
14.01
2015
Tichete de masă electronice - normele de...
Guvernul a adoptat astăzi, 14 ianuarie, Hotărârea de modificare a Normelor de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de...
Detalii
Nou! Primul card de masă din România
Edenred, cea mai mare companie emitentă de tichete de masă atât la nivel internaţional, cât şi pe piaţa locală, anunţă lansarea primului...
Detalii
 
Edenred, partenerul Comisiei Europene în campania Healthy Workplaces
Edenred este partener oficial al campaniei pentru siguranţă şi sănătate la muncă "Healthy Workplaces Manage Stress" a Comisiei Europene.
Detalii
 
Discuții online
Edenred şi cabinetul de consultanţă fiscală TaxHouse îţi răspund periodic la întrebările privind acordarea tichetelor de masă, tichetelor de vacanţă, tichetelor cadou sau cardurilor Compliments. Clienţii şi partenerii afiliaţi pot beneficia de consultanţă gratuită în timpul orelor de desfăşurare a discuţiilor online.
Vezi toate discuţiile
Discuţia nu a început
05.02
2015
15:00 - 16:00
Noutăţile normelor de aplicare a Legii 142

Normele de aplicare a Legii 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă au fost...

Vă răspunde:
Gheorghe Enache, Senior Tax Manager
Vezi discuţia
Testimoniale
"Speed Pizza este partener afiliat al Edenred Romania de peste 7 ani si suntem foarte multumiti de aceasta colaborare. Decontarile se efectueaza la timp si serviciile sunt oferite intr-un mod prompt si profesionist."
Sorin Cojocaru,
Director General, Speed Pizza
Continuare