Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

De ce Edenred?

Lider mondial în servicii de tichete preplătite, Edenred oferă companiilor soluţii inovatoare pentru motivarea salariaţilor şi fidelizarea colaboratorilor, garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate.
27.11
2015
Program Sf Andrei şi 1 Decembrie
Agenţia de Rambursare şi Serviciul Clienţi Edenred nu vor avea program cu publicul în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie.
Detalii
02.11
2015
Ai un card Edenred? Creează-ți un cont pe...
Ai un card Ticket Restaurant sau Compliments? Fii la curent cu soldul, istoricul tranzacțiilor și sumele încărcate pe cardul tău prin contul...
Detalii
Cardul şi tichetul cadou - echipa lui Moş Crăciun care nu dezamăgeşte
O primă în bani sau un cadou? Sărbătorile de iarnă sunt ocazia perfectă de a-ţi recompensa angajaţii pentru efortul depus de-a lungul anului.
Detalii
 
Unde poţi plăti cu cardul de masă?
Indiferent de oraşul în care locuieşti, poţi utiliza cardul Ticket Restaurant® pentru plata produselor alimentare în cea mai extinsă rețea...
Detalii
Testimoniale
"Consider ca tichetele de masa reprezinta o forma economica de motivare a angajatilor. Tichetele pot fi utilizate cu usurinta pentru cumpararea alimentelor, iar angajatii sunt multumiti ca primesc bonuri de masa Ticket Restaurant. Eu, in calitate de manager, pot economisi sume importante pentru firma si consider ca sistemul tichetelor de masa este un win-win-win pentru toate partile implicate."
Jozsef Kuszalik,
Director General Micro Mapper SRL
Continuare
 
Discuții online
Edenred şi cabinetul de consultanţă fiscală TaxHouse îţi răspund periodic la întrebările privind acordarea tichetelor de masă, tichetelor de vacanţă, tichetelor cadou sau cardurilor Compliments. Clienţii şi partenerii afiliaţi pot beneficia de consultanţă gratuită în timpul orelor de desfăşurare a discuţiilor online.
Vezi toate discuţiile
Discuţia s-a încheiat
12.11
2015
15:00 - 16:00
Acordarea tichetelor cadou și a cardurilor Compliments de Crăciun

Crăciunul acesta, bucură-te de avantajele logistice şi fiscale ale soluţiilor oferite de Edenred pentru recompensarea angajaților: tichetele cadou Ticket Cadou® și cardurile...

Vă răspunde:
Gheorghe Enache, Senior Tax Manager
Vezi discuţia
Testimoniale
"Desfasuram o relatie comerciala cu Edenred Romania inca din anul 2000 si suntem foarte multumiti de calitatea produselor si a serviciilor oferite, de promptitudinea si flexibilitatea personalului cu care colaboram."
Dobra Laszlo,
Director General Secuiana SA
Continuare