Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

De ce Edenred?

Lider mondial în servicii de tichete preplătite, Edenred oferă companiilor soluţii inovative pentru motivarea salariaţilor şi fidelizarea colaboratorilor, garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate.
24.10
2014
Edenred achiziționează 34% din acţiunile UTA
Edenred a achiziționat o participaţie de 34% la Union Tank Eckstein (UTA), un emitent important de carduri de combustibil pentru flotele de...
Detalii
16.10
2014
Concurs Ticket Restaurant - Masa ta ideală
Cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentaţiei, Edenred lansează pe Facebook concursul “Masa ta ideală” la care pot participa toţi beneficiarii...
Detalii
Compliments Vacanța – noul card de concediu
Cardul Compliments Vacanţa este modalitatea modernă de a oferi vacanţa ideală prin simpla încărcare pe card a primelor de concediu.
Detalii
 
Vacanţe în România cu Eximtur
Beneficiezi de tichete de vacanţă Ticket Vacanţa şi vrei să pleci în concediu la munte, în Delta Dunării, la Marea Neagră sau visezi la un...
Detalii
 
Discuții online
Edenred şi cabinetul de consultanţă fiscală TaxHouse îţi răspund periodic la întrebările privind acordarea tichetelor de masă, tichetelor de vacanţă, tichetelor cadou sau cardurilor Compliments. Clienţii şi partenerii afiliaţi pot beneficia de consultanţă gratuită în timpul orelor de desfăşurare a discuţiilor online.
Vezi toate discuţiile
Discuţia s-a încheiat
09.04
2014
15:00 - 16:00
Acordarea tichetelor cadou si a cardurilor Compliments de Paste

Angajații tăi se gândesc deja la ce o să primească din partea ta de Paște.

Dar cum să îi împaci pe toți? Oferă-le tichete cadou Ticket Cadou® sau carduri...

Vă răspunde:
Gheorghe Enache, Senior Tax Manager
Vezi discuţia
Testimoniale
"Consider ca tichetele de masa reprezinta o forma economica de motivare a angajatilor. Tichetele pot fi utilizate cu usurinta pentru cumpararea alimentelor, iar angajatii sunt multumiti ca primesc bonuri de masa Ticket Restaurant. Eu, in calitate de manager, pot economisi sume importante pentru firma si consider ca sistemul tichetelor de masa este un win-win-win pentru toate partile implicate."
Jozsef Kuszalik,
Director General Micro Mapper SRL
Continuare