Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

De ce Edenred?

Lider mondial în servicii de tichete preplătite, Edenred oferă companiilor soluţii inovative pentru motivarea salariaţilor şi fidelizarea colaboratorilor, garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate.
29.07
2014
MiniPRIX – un nou partener Compliments
Lanţul de magazine cu preţuri mici miniPRIX a devenit partener afiliat la cardul Compliments®, fiind afiliat şi la tichetele cadou Ticket Cadou®.
Detalii
04.07
2014
Modificarea legii tichetelor de vacanţă
Important! Parlamentul Romaniei a adoptat legea pentru aprobarea OUG nr. 8/2009 privind acordarea tichetelor de vacanţă, fiind publicată în...
Detalii
9 din 10 companii de top acordă tichete de masă
Conform unei analize realizate de compania Edenred asupra datelor făcute publice de Registrul Comertului (ONRC) cu privire la anul 2013, 9 din cei...
Detalii
 
Preocupările şi nivelul de motivaţie a salariaţilor europeni
Edenred a făcut publice rezultatele Barometrului 2014, cel de-al nouălea studiu anual Edenred-Ipsos care urmăreşte şi identifică nivelul de...
Detalii
 
Discuții online
Edenred şi cabinetul de consultanţă fiscală TaxHouse îţi răspund periodic la întrebările privind acordarea tichetelor de masă, tichetelor de vacanţă, tichetelor cadou sau cardurilor Compliments. Clienţii şi partenerii afiliaţi pot beneficia de consultanţă gratuită în timpul orelor de desfăşurare a discuţiilor online.
Vezi toate discuţiile
Discuţia s-a încheiat
09.04
2014
15:00 - 16:00
Acordarea tichetelor cadou si a cardurilor Compliments de Paste

Angajații tăi se gândesc deja la ce o să primească din partea ta de Paște.

Dar cum să îi împaci pe toți? Oferă-le tichete cadou Ticket Cadou® sau carduri...

Vă răspunde:
Gheorghe Enache, Senior Tax Manager
Vezi discuţia
Testimoniale
"Am ales sa colaboram cu Edenred Romania ca furnizor de tichete de masa si de solutii pentru pachetele de beneficii sociale si extra-salariale datorita experientei, seriozitatii, punctualitatii si operativitatii de care a dat dovada in toti anii de cand colaboram. Dovedind multiple competente profesionale, agentul de zona din partea Edenred a contribuit decisiv asupra longevitatii colaborarii dintre cele doua societati."
Ec. Constantin Mihaela,
Manager Financiar Energo Brasov
Continuare