Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

De ce Edenred?

Lider mondial în servicii de tichete preplătite, Edenred oferă companiilor soluţii inovatoare pentru motivarea salariaţilor şi fidelizarea colaboratorilor, garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate.
19.01
2016
Tichete cadou 2016 - regim fiscal în urma...
Codul fiscal a suferit modificări care se aplică începând cu 1 ianuarie 2016, iar tichetele cadou sunt impactate în mod pozitiv de acestea.
Detalii
04.01
2016
Tichete de masă 2016: noul model Ticket...
Începând cu 1 noiembrie 2015, intră în vigoare noul model al tichetelor de masă Ticket Restaurant emise de Edenred România pentru anul 2016.
Detalii
Cea mai mare reţea de acceptare a cardului Ticket Restaurant
In ianuarie 2016, 5.000 de comercianti afiliati din industria alimentara accepta plata cu cardurile Edenred, emise sub marca Ticket Restaurant.
Detalii
 
Cum să fii la curent cu suma disponibilă pe cardul tău Edenred
Află cum să fii la curent cu numărul de tichete de masă disponibile pe cardul tau Ticket Restaurant sau care este soldul cardului tau Compliments.
Detalii
Testimoniale
"Recomandam compania Edenred Romania SRL ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru furnizarea tichetelor de masa, colaborarea fiind eficienta atat in cadrul procesului de comanda, livrare, cat si al serviciilor suport oferite. Echipa Edenred Romania SRL este caracterizata de seriozitate, punctualitate si orientare catre client."
Ing. Gergely Ladislau,
Director General Matrita SA
Continuare
 
Discuții online
Edenred şi cabinetul de consultanţă fiscală TaxHouse îţi răspund periodic la întrebările privind acordarea tichetelor de masă, tichetelor de vacanţă, tichetelor cadou sau cardurilor Compliments. Clienţii şi partenerii afiliaţi pot beneficia de consultanţă gratuită în timpul orelor de desfăşurare a discuţiilor online.
Vezi toate discuţiile
Discuţia s-a încheiat
21.01
2016
15:00 - 16:00
Noul cod fiscal: acordarea tichetelor cadou în 2016

Anul acesta, bucură-te de noul regim fiscal al tichetelor cadou pentru recompensarea angajaților. În urma modificărilor aduse Codului fiscal, tichetele cadou pot fi acordate în condiţii...

Vă răspunde:
Gheorghe Enache, Senior Tax Manager
Vezi discuţia
Testimoniale
"Consider ca tichetele de masa reprezinta o forma economica de motivare a angajatilor. Tichetele pot fi utilizate cu usurinta pentru cumpararea alimentelor, iar angajatii sunt multumiti ca primesc bonuri de masa Ticket Restaurant. Eu, in calitate de manager, pot economisi sume importante pentru firma si consider ca sistemul tichetelor de masa este un win-win-win pentru toate partile implicate."
Jozsef Kuszalik,
Director General Micro Mapper SRL
Continuare