Acest site foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mai bună de navigare. Prin continuarea navigării în site, accepți modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici.

De ce Edenred?

Lider mondial în servicii de tichete preplătite, Edenred oferă companiilor soluţii inovative pentru motivarea salariaţilor şi fidelizarea colaboratorilor, garantând utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate.
16.10
2014
Concurs Ticket Restaurant - Masa ta ideală
Cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentaţiei, Edenred lansează pe Facebook concursul “Masa ta ideală” la care pot participa toţi beneficiarii...
Detalii
03.09
2014
Tichetele de vacanţă înlocuiesc primele de...
Prin dispoziţiile legii nr. 94/2014, companiile cu capital majoritar de stat care vor oferi prime angajaţilor proprii cu ocazia plecării în...
Detalii
Compliments Vacanța – noul card de concediu
Cardul Compliments Vacanţa este modalitatea modernă de a oferi vacanţa ideală prin simpla încărcare pe card a primelor de concediu.
Detalii
 
Vacanţe în România cu Eximtur
Beneficiezi de tichete de vacanţă Ticket Vacanţa şi vrei să pleci în concediu la munte, în Delta Dunării, la Marea Neagră sau visezi la un...
Detalii
 
Discuții online
Edenred şi cabinetul de consultanţă fiscală TaxHouse îţi răspund periodic la întrebările privind acordarea tichetelor de masă, tichetelor de vacanţă, tichetelor cadou sau cardurilor Compliments. Clienţii şi partenerii afiliaţi pot beneficia de consultanţă gratuită în timpul orelor de desfăşurare a discuţiilor online.
Vezi toate discuţiile
Discuţia s-a încheiat
09.04
2014
15:00 - 16:00
Acordarea tichetelor cadou si a cardurilor Compliments de Paste

Angajații tăi se gândesc deja la ce o să primească din partea ta de Paște.

Dar cum să îi împaci pe toți? Oferă-le tichete cadou Ticket Cadou® sau carduri...

Vă răspunde:
Gheorghe Enache, Senior Tax Manager
Vezi discuţia
Testimoniale
"Speed Pizza este partener afiliat al Edenred Romania de peste 7 ani si suntem foarte multumiti de aceasta colaborare. Decontarile se efectueaza la timp si serviciile sunt oferite intr-un mod prompt si profesionist."
Sorin Cojocaru,
Director General, Speed Pizza
Continuare